Vettem egy házat, de a volt tulajdonosnak a testvére a nyakamra jár hogy még van pár dolog amit el akar vinni a volt tulaj meg fél tőle!?
Figyelt kérdés
Megtehetem azt hogy nem engedem be? Már hónapok óta járkál hogy még ez kell meg az kell és elegem van. Ilyenkor mit csinálhatok?2017. aug. 15. 23:07
1/15 anonim 

válasza:

A szerződés szerint jársz el. Remélhetőleg a volt tulajdonos 1/1 tulaj volt, és beleírtátok a szerződésbe, hogy megtekintett állapotban, felszereltséggel, vagy hasonlók.
Innentől kezdve pedig mondod a kedves tulaj testvérének, hogy hagyjon békén, különben rendőrt hívsz. Ha bemegy, akkor kihívod a rendőrt. Ha újra jelentkezik, ismét csak hívod a rendőrt. Ha nem tűnik el az életedből, megint csak rendőrt tudsz hívni...
Ne fenyegesd ezzel, hanem simán csak tényeket közölj.
2/15 A kérdező kommentje:
Igen megtekintett állapotban viszont a felszereltségre tárgyakra nem tértünk ki vagyis nincs benne az adásvételiben hogy mi marad vagy mit visz. Egyszer eljött a cuccokért de éppen össze volt veszve a testvérével és akkor a testvére nem jött el a cuccokért azt üzente hogy valamikor egyszer majd jön érte.
2017. aug. 15. 23:19
3/15 anonim 

válasza:

Egyszer engedd be, hogy vigye, ami valóban az övé, utána rendőrség.
4/15 A kérdező kommentje:
A volt tulaj ingyen itthagyott egy tv-t amire mondta h a mienk én atvittem anyukámhoz es nála volt egyik reggel bement a volt tulaj testvére azzal hogy a férjem küldte a tv-ért... erről nem tudtunk csak mikor ide jött es szolt h adjunk 20ezret es vissza adja a tv-t. Meg ezenkívül egy két dolgát eladta és ide jákáltak hogy ezt vettek meg stb... és azt mondta h valamikor még jon a maradek cuccáért... és ebből van elegem....
2017. aug. 15. 23:27
5/15 A kérdező kommentje:
Igen és azóta a testvére megint volt itt de megint csak azt mondta hogy valamikor jön a cuccolért ...
2017. aug. 15. 23:33
6/15 anonim 

válasza:

Rakjátok ki a cuccát a házatokból a p*csába...
7/15 anonim 

válasza:

Be sem engedném kapun belülre! 6-os voltam
8/15 A kérdező kommentje:
Egy fagyasztóládát nehéz egyedül kicipelni :/ és ha odaadom valakinek azt lehet? Beperelhet azért mert itt hagyott pár cuccot és azt odaadtam mondjuk annak aki hamarabb jön érte?
2017. aug. 15. 23:44
9/15 anonim válasza:
Ez ugy ahogy van hulyeseg. Eladnak egy hazat es otthagyjak a cuccaikat, hogy majd abbol meg osszestedekedik ami eppen kell nekik? Furcsa vetel.
10/15 anonim válasza:
Szedjek ossze ami az ovek cakk um pakk, azt kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!