Ez létezik? Ezt nem hiszem el! Miféle dolog az, hogy hamarosan minden bankkártya PayPass-os lesz és nem is lehet egyetlen magyarországi banknál se mást választani, avgy letiltani ezt a funkciót?
semmi csökkentett biztonság nincs ebben.
pin kódot ugyanúgy meg kell adni 5000 fölötti vásárláskor.. szóval máris nem tudják lehúzni róla a pénzed.
sokkal egyszerűbb a kártyahasználat, hogy nem kell mindig a pin kóddal sz@rakodni.
"ugyanazokkal a biztonsági funkciókkal ellátva mint a nem Paypass"
Aha, persze...és még te nevezel másokat fogalmatlannak? :D Ideadnád egy percre a kártyádat? :D
TLDR: a terminálos fizetés biztonságos, de speciális eszközökkel majdnem 1 méter távolságból is elég adat olvasható ki több kártyából ahhoz, hogy online vásároljanak vele. Nekem éppen ezért NFC blokkoló, árnyékolt kártyatartóm van.
Hol olvastad, hogy hamarosan minden bank bevezeti minden kártyájára?
Én ilyenről nem hallottam.
Azért is kérdezem, mert nem lehet, hogy csak a te számlavezető bankod látja el PayPassal az összes kártyatípusát?
"Mi bajod van? Teljesen modern kàrtya, ugyanazokkal a biztonsági funkciókkal"
Az a bajom, hogy nem választhatok mást, rákényszerítenek.
Továbbá 5000 alatt nincsen biztonság. Ez a biztonság csökkenése.
"Azért is kérdezem, mert nem lehet, hogy csak a te számlavezető bankod látja el PayPassal az összes kártyatípusát?"
Én most voltam a CIB-nél, és azt mondták ez a VISA döntése és nem az övék, és ők voltak az utolsó magyarországi bank, aki legutoljára adta be a derekát. Év végéig minden bank át fog állni. Aki új kártyát kap, az már PayPass-os lehet csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!