Inkasszó téboly. Ki és miért?
2-es vagyok és úgy hiszem, muszáj elmondanom valamit:
először is azért kezdődött a privát levelezés, mert úgy éreztem, a kérdező nem akarja megnevezni nyilvánosan a helyet, ahol most lakik. Viszont csak úgy tudtam belinkelni neki a területileg illetékes végrehajtó telefonszámát, ha megírja, hol lakik. Megírta, megoldás nem született még, tehát nem tudunk mit kiírni.
"Kérdező, akkor azt javaslom, hogy próbáld meg felhívni a területileg illetékes végrehajtót ( ha megírod privátban, hogy hol laksz, akkor segítek kikeresni) és tőle megkérdezni az ügyiratszám alapján, hogy mi ez?
2-es vagyok."
Aztán a másik ok: zokon veszitek, ha privátban levelezünk, de ha itt megpróbálok neki segíteni, akkor meg lehúztok - ezt a válaszomat húztátok le leginkább...
hát többek között ezért IS írtam privátot.
Na mindegy, én léptem, elegem van a kicsinyes, másokat ledöngölő, segíteni nem tudó, de másokba belekötő emberekből.
Azt mindenesetre el fogjátok érni, hogy nem fogok segíteni senkinek a kicsiny időmből. Pedig hónapok óta válaszolok itt a lehető legjobb tudásom szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!