Inkasszó téboly. Ki és miért?
Kérdező, akkor azt javaslom, hogy próbáld meg felhívni a területileg illetékes végrehajtót ( ha megírod privátban, hogy hol laksz, akkor segítek kikeresni) és tőle megkérdezni az ügyiratszám alapján, hogy mi ez?
2-es vagyok.
még vagy 20x írjátok ki, hogy privátban leveleztek.
nem értem, ezt miért kell egy csomó kérdéshez beírni.
ha belép az ember, kiüti a szemét, ha privát üzenete van, mert csak azt jelzik pirossal, semmi mást.
nem olvastam el a privátot. láttam, hogyan kezdted, onnantól nem is voltam rá kíváncsi.
mi értelme ennek?
igen, a te kérdésed. és???
felteszel egy kérdést, többen próbálnak segíteni, esetleg többeket érdekelhet is, hogy mi lehetett a probléma, hogy tanuljanak belőle, és ne járjanak ők is így. te először ide írogatsz, válaszolgatsz, megy az ötletelés, tényleg próbálnak segíteni az emberek. erre valakivel elkezdtek privátban levelezni, ahol esetleg rájöttök a megoldásra, de arról már nem tájékoztatod a népet, viszont kiírjátok többször, hogy írtatok egymásnak.
most komolyan, van ennek értelme?
én ezt bunkóságnak tartom.
amíg kérdezel, amíg nem tudod a választ, addig jó neked, hogy sok ember olvassa a kérdésed, de utána már le vannak tojva, sőt még neked áll feljebb.
ilyen hozzáállással ne vegyél igénybe nyilvános kérdezős oldalakat, hanem írj egy jogi fórumra olyan levelet, amire csak te látod a választ.
szerinted mi értelme van, mikor egy nyilvános kérdésnél privátban megy a válasz, amit a kérdező el is fogad, de a választ senki nem látja, de azért beírogatják, hogy "írtam", "tudom, már válaszoltam!", "látom, én is írok mindjárt!", "oké, el fogom olvasni", "rendben, majd válaszolj is rá!", "persze, mindenképp!", "ú, tökjó ötlelet adtál!", "aha, ez lesz a megoldás".
gyerekes dolog, na.
semmi olyan dolog nem hangzott el privátban ami megoldás vagy hasznos lenne...képzeld. bármi ami hasznosságból ered, az nyilván ide kikerül. De ha tudni akarod, bármi ötletelés és segítség ami itt történt nem vezetett eredményre. Na előrébb vagy vele? Nem. Pont.
A másik, hogy nem mindig lépek be mikor olvasom a kérdéseket, na bumm...akkor igazán nehéz megállapítani, hogy kaptam e választ vagy sem. A gyerekesség messze nem itt kezdődik...
számomra ez már az.
de sebaj, nem vagyunk egyformák.
azért ha lehet, ne írj privátot, nem érdekel a továbbiakban, kiveszem ezt a kérdést a listából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!