Mikorra vonja vissza az inkasszót a végrehajtó?
Nekem van egy tartozásom a dhk felé.
Tavaly július végén, mikor beadtam a kérelmet a hálozat alapítványhoz, felfüggesztették a végrehajtást ebben az ügyben.
Mikor elbírálták a kedvezően a kérelmemet, az önrészre tavaly szeptember végén kötöttem egy részéet fizetést, ami most július végén járna le.Rendesen fizettem minden hónapban a részleteket, amiknek a bizonylatát elvittem a család segítőbe, így a hálozat alapítvány is rendesen utalt(sávosan persze).A végrehajtó mégis inkasszózta a bankszámlám, a teljes összeggel, amiben nincsenek benne az alapítványi befizetések.Ráadásul, úgy, hogy a DHKnem utasította erre!! Voltam benn e hét kedden,ahol előadtam a problémámat, hogy csak később július vége után tudnék szerződni avégrehajtóval, mert nagyon magas lenne egy-egy hónapra összeg.Ők engedélyezték a 24 havi részletet, és írtak a végrehajtónak, hogy oldja fel az inkasszót, tőlem meg azt kérték, hogy fizessem be a 3 havi részletet május hónapban, és kössek szerződést végrehajtóval.Ha valóban írtak(valószinüleg csak szerdán küldték el, mivel kedd délután voltam benn )akkor -ára feloldják az inkasszót a számlám ellen?Előre is köszönöm a válaszokat.Ítélkezést, "bunkó" válaszokat nem kérek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!