Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit gondoltok rólam? Nem...

Mit gondoltok rólam? Nem adtam kölcsön.

Figyelt kérdés
Van egy rokonom, egyedülálló anya. Kikötötték náluk a gázt, most fagyoskodnak, amíg be nem fizetik a tartozást. Engem is megkeresett, csak részletekbe tudná visszaadni (de szerintem nem tudná egyáltalán vissza adni, többfele van tartozása már) így nem adtam neki. Amúgy amit kölcsönkért összeg az meg se kottyanna nekem (50-100) között, de nem hiszem, hogy nagy segítség lett volna neki hosszú távon nem oldja meg a problémáit.
2015. okt. 16. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Én a saját káromon tanultam meg: SOHA nem adok kölcsön és SOHA nem veszek fel alkalmazottnak rokont,barátot,csajt.
2015. okt. 16. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom szegény gyereket, vagy gyerekeket, viszont lehet én se adtam volna. Volt, hogy a testvéremet kisegítettük a párommal egy-egy alkalommal, viszont ő a testvérem és tudom, hogy mindig megadták és azért nem ilyen összegről volt szó. Viszont aki már ilyen tetemes összeget halmoz fel és többfelé, ott el kéne gondolkozni hogyan tovább és nem mástól várni a segítséget.

Sajnos én is úgy gondolom, ahogy te, hogy oké, most kisegítetted, de nem lehet ezt mindig, mert ha egyszer adsz, akkor lehet máskor is odamegy és sajnos ez valóban hosszútávon nem oldja meg a gondjait.

2015. okt. 16. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
megbüntet a sors érte.
2015. okt. 16. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
SOHA nem adta volna vissza.
2015. okt. 16. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Megver a jóisten. :S
2015. okt. 16. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Saját káromon tanultam meg, hogy soha semmilyen körülmények között ne adjak kölcsön.
2015. okt. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!