Lóri93 kérdése:
Ha nincs semmi a nevemen és munka viszonyban sem álltam még, kezest sem szeretnék bevonni, kaphatok kölcsönt max.300 - 400 000 Ft. -ig?
Figyelt kérdés
Banki kölcsönt szeretnék felvenni, max. 400 000 Ft. értékig.Nemrég végeztem a sulival és szeretnék Angliában munkát vállalni, ehhez kell a pénz, első fizetésig, mint indulótőke.2015. szept. 29. 21:21
1/11 anonim válasza:
Miből fizetnéd vissza? A banknak nem elég az ígéret.
2/11 anonim válasza:
hát bank biztos nem ad " becsszóra" hitelt
3/11 anonim válasza:
Így kizárt, hogy te bármelyik banktól kölcsönt kapj.
4/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2015. szept. 29. 21:59
6/11 anonim válasza:
A munkáltatói igazolás az első amit kér a bank Sajnos így nincs lehetőséged rá.
7/11 anonim válasza:
Jövedelem nélkül nem leszel hitelképes. A bank egy hitelkérelemnél a jövedelmi helyzetet nézi elsők közt, munkáltatói igazolást kér be.
Esélytelen.
8/11 anonim válasza:
A tévében reklámozzák a Cofidist úgy hogy 500ezerig nem kér munkáltatóit. Nem néztem meg mert engem nem érint de lehet azzal valamit lehet kezdeni. persze lehet van valami más ami miatt kilőve de egy megnézést megérhet.
9/11 anonim válasza:
munkáltatóit nem kérnek, de tuti kérnek egy számlakivonatot amin látják, hogy van rendszeres havi bevételed és az is meg van szabva, hogy mennyi
10/11 anonim válasza:
Mondom, hogy a Providenthez nem kell semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!