A Cib banktól valaki kapott már elszámoló levelet, esetleg vissza pénzt?
Ha valakinek utalnak légyszi jelezze.
Köszi.
Elvileg 15naptári napon belül.
Levél még mindig nem jött (Budapest)
14-et vettem fel 2008-ban, 30 évre mindig rendesen fizettem, és most tartozom 20.4-el!
Felháborítónak tartom. Jövő hétfőre kértem időpontot a banktól. Persze levél sehol, de a netbank mindennél többet mond. A legrosszabb, hogy 3 hete még azt mondták ami a netbankban van az nem a végső, most már biztosan az.
Az biztos, hogy fogok kérni újraszámolást mert ez így nagyon kegyetlen.
De abban segíthetnek hogy mit írjak, és hogyan jött ki ez az összeg :)
Vagy megbeszélni a 12 milliót érő ingatlanomra hogyan került 20 millió jelzálog...
Megjött a levél. A 14 milliós tartozasomból 20 millió lett. A toketertozasom 64 ezer forinttal csökkent!
Köszönjük!!!
Hétfőn irány a bank.
gus76 írtad, hogy árfolyamgátas is voltál, biztosan először arra számolták el a levonandót. Egy 30 éves hitelnél az első tizenévben jóval több kamatot kell fizetni, tőkébe pedig keveset számolnak el, ezért is lehet kicsi a tőketartozás csökkenése.
A forintosítás után szerintem is azért olyan magas az összeg, mert most realizálódott a chf árfolyamerősödése. Az után nem jár ugye visszatérítés.
Számolj chf-ben, és csak a legvégén váltsd át forintra. (eredetileg felvett, havi befizetések tőkébe (fizetési ütemtervben), és jelenlegi chf tartozás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!