Axibácsi kérdése:
A Cib banktól valaki kapott már elszámoló levelet, esetleg vissza pénzt?
Figyelt kérdés
2007-es frankos autóhitelem van 10 éves futamidő.Az első hat hónapban kétszer emelt referenciakamatot a bank.5,5%-ról 7.5%-ra.Levél még nem jött, de most a felét emeli le a számlámról a bank, mint amennyit szokott. Eddig a dupláját fizettem havonta kb, mint a felvételkori törlesztés volt:(2015. ápr. 16. 10:28
131/213 anonim válasza:
124-es vagyok.....meg liba.... :D A férjem behülyített. A valós adatok: 750.000-et jóváírtak, így kifutott a szerződés. 120.000-et visszakapunk. :D
132/213 anonim válasza:
123as, neked hányszor emelt a bank referencia kamatlábat? nagyon keveset kaptál vissza! mennyit fizettél be idáig?
133/213 anonim válasza:
124es hányadik havi a hiteled? az elöző kérdés is neked ment volna.
134/213 anonim válasza:
Nekem szabad felhasználásu hitel 1.5 millio ft volt svájci frank alapon 6 évre 2005 be vettem fel 2009 be hitelkivàltással végtörlesztettem 94 ezret kaptam vissza még marciusba a levél ma jött.
135/213 anonim válasza:
Ma sem kaptam kézhez a CIB-es elszámolást. Győr :-(
136/213 Kiss Tóth Andrea válasza:
Tudjátok én nagyon nem értem ezt az elszámolást! Most olvasom egy másik csoportban valaki felvett 2007-ben 1,3 milliót 2012-ben lejárt neki. Visszafizetett 3,4 milliót és tudjátok mennyit kap vissza???? 11.000 Ft-ot. Igen tizenegyezer kemény forintocskát!!!! Most komolyan kérdezem ekkora különbségek hogy lehetnek???? Most nem pár tízezer forintra gondolok. De nem hiszem el hogy ennyire eltérőek lennének a szerződések. Még egyszer mondom tudom hogy ahány szerződés annyi féle de akkor is nem értem hogy lehetnek ilyen kirívó különbségek!!!!
137/213 anonim válasza:
Megjött a kérdezőnek is, csak nem tud róla :D (a felesége vagyok)
138/213 p. irén válasza:
Mėg mi sem kaptuk meg az elszámolást (Debtecen) 2008-ban vettünk fel 1milliót autóra 2015.05.05-én jár le.kezdtük 20 ezer ft körül, de már több ėve 30 ezer ft felett van a rėszlet fizetėsünk. Idén meg már fizettünk 45 ezret is. Honnan lehet tudni, hogy emeltek kamatot, mert nekem nem rėmlik, hogy kaptunk volna kamat emelėsről levelet. Igaz nem mindig olvastam el a havi ėrtesítőt, mivel àtutalásról fizettem a Cib-nek.
140/213 anonim válasza:
124-es, akkor búcsúzhattok a hiteltől, és vissza is kaptok, na ez azért sokkal jobban hangzik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!