Unicredit Bank devizahitel visszatérítés : Kapott már valaki visszatérítést vagy elszámoló levelet?
Figyelt kérdés
Kaptatok már valamit az Unicredit banktól? Olvastam már, hogy április második felében kezdik meg a levelek postázását, de hátha valakinek több információja van. Idegőrlő ez a várakozás. :( Természetesen nem számítok nagy összegre, de azért mégis kíváncsi vagyok. 2007-es hitel, 4 millió forint lett felvéve, 2010-ben lett végtörlesztve. Így lett visszafizetve összesen kb. 6 millió.
Tudom, hogy minden hitel más, másképp számolják, de azért érdekelne, hogy aki kapott már visszatérítést, mekkora összeget kapott vissza? (más bank is érdekel)
2015. ápr. 14. 11:09
1/34 anonim válasza:
En is hivtam oket telefonon apr kozepetol igertek a levelek kikuldeset!rohej ahogy elhuzzak.nekem meg elo hitelem van naluk.2007 ben vettuk fel bar ket ev konnyitessel.remelem kevesebb lesz par ezerrel.en a mult havi torlesztot be sem fizettem felrettetem igy ha megjon az elszamolas majd abbol levonjak nekem meg a kezemben marad egy havi torlesztoreszlet 33 000.-!!! :)
2/34 anonim válasza:
Mi 3.5 milliot vettunk fel elozo voltam
3/34 anonim válasza:
Unicredit Banknál volt szerződésem, szabadfelhasználású jelzáloghitel. 2007-ben vettem fel 2.5 millió forintot 20 évre. 2014 decemberében végtörlesztettem 256 ft-on. Így 5.9 millió forintot fizettem ki. Se elszámolás, se pénz nem jött még. De egy hírcsatornán azt hallottam, hogy az unicredit április második felében küldi ki az értesítőt.
4/34 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem se jött még semmi...
2015. ápr. 15. 18:04
5/34 anonim válasza:
Én kaptam egy levelet,hogy le járt a hitelem.el engedtek 20-hónapot!
6/34 anonim válasza:
Kedves Előző! Megkérdezhetem, hogy mennyit vettél fel és milyen futamidőre, és mennyit fizettél vissza?
7/34 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi lennék, ha nem titok. :) Valamint arra is, hogy kb. mikor érkezett meg a levél? Mi továbbra se kaptunk semmit. :(
2015. ápr. 20. 10:59
8/34 Ewaf válasza:
Meg en sem kaptam levelet. 2009 februarban indult a lakasvasarlasi hitel 6,5mio Ft-tal, EUR alapon, 2014-ben lett kifizetve. De kulonosen varom, mert mar kulfoldon elunk, es a kinti lakcimet is lejelentettuk. Az ugyintezo szerint kulfoldre is postaznak.
9/34 anonim válasza:
Tegnap este Rogán Antaltól megkérdezték, hogy hogy áll az elszámolás, és azt mondta, hogy a levelek 10%-a van kipostázva, úgyhogy most jön a java kb 2 millió értesítőről van szó, de azt is megerősítette, hogy április 30-ig minden banknak el kell számolni az ügyfelek felé. Amelyik bank a határidőt nem tartja be azt az MNB megbünteti. Amúgy unicredites vagyok és nem kaptam még semmit.
10/34 A kérdező kommentje:
Végre megérkezett a pénz! Levelet még nem kaptam, de most jött az sms 553000 Ft-ról.
2015. ápr. 21. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!