Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Unicredit Bank devizahitel...

Unicredit Bank devizahitel visszatérítés : Kapott már valaki visszatérítést vagy elszámoló levelet?

Figyelt kérdés

Kaptatok már valamit az Unicredit banktól? Olvastam már, hogy április második felében kezdik meg a levelek postázását, de hátha valakinek több információja van. Idegőrlő ez a várakozás. :( Természetesen nem számítok nagy összegre, de azért mégis kíváncsi vagyok. 2007-es hitel, 4 millió forint lett felvéve, 2010-ben lett végtörlesztve. Így lett visszafizetve összesen kb. 6 millió.

Tudom, hogy minden hitel más, másképp számolják, de azért érdekelne, hogy aki kapott már visszatérítést, mekkora összeget kapott vissza? (más bank is érdekel)

2015. ápr. 14. 11:09
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
En is hivtam oket telefonon apr kozepetol igertek a levelek kikuldeset!rohej ahogy elhuzzak.nekem meg elo hitelem van naluk.2007 ben vettuk fel bar ket ev konnyitessel.remelem kevesebb lesz par ezerrel.en a mult havi torlesztot be sem fizettem felrettetem igy ha megjon az elszamolas majd abbol levonjak nekem meg a kezemben marad egy havi torlesztoreszlet 33 000.-!!! :)
2015. ápr. 14. 21:31
 2/34 anonim ***** válasza:
Mi 3.5 milliot vettunk fel elozo voltam
2015. ápr. 14. 21:32
 3/34 anonim válasza:
Unicredit Banknál volt szerződésem, szabadfelhasználású jelzáloghitel. 2007-ben vettem fel 2.5 millió forintot 20 évre. 2014 decemberében végtörlesztettem 256 ft-on. Így 5.9 millió forintot fizettem ki. Se elszámolás, se pénz nem jött még. De egy hírcsatornán azt hallottam, hogy az unicredit április második felében küldi ki az értesítőt.
2015. ápr. 15. 14:26
 4/34 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem se jött még semmi...
2015. ápr. 15. 18:04
 5/34 anonim válasza:
Én kaptam egy levelet,hogy le járt a hitelem.el engedtek 20-hónapot!
2015. ápr. 19. 14:21
 6/34 anonim válasza:
Kedves Előző! Megkérdezhetem, hogy mennyit vettél fel és milyen futamidőre, és mennyit fizettél vissza?
2015. ápr. 20. 08:08
 7/34 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi lennék, ha nem titok. :) Valamint arra is, hogy kb. mikor érkezett meg a levél? Mi továbbra se kaptunk semmit. :(
2015. ápr. 20. 10:59
 8/34 Ewaf válasza:
Meg en sem kaptam levelet. 2009 februarban indult a lakasvasarlasi hitel 6,5mio Ft-tal, EUR alapon, 2014-ben lett kifizetve. De kulonosen varom, mert mar kulfoldon elunk, es a kinti lakcimet is lejelentettuk. Az ugyintezo szerint kulfoldre is postaznak.
2015. ápr. 20. 15:16
 9/34 anonim válasza:
Tegnap este Rogán Antaltól megkérdezték, hogy hogy áll az elszámolás, és azt mondta, hogy a levelek 10%-a van kipostázva, úgyhogy most jön a java kb 2 millió értesítőről van szó, de azt is megerősítette, hogy április 30-ig minden banknak el kell számolni az ügyfelek felé. Amelyik bank a határidőt nem tartja be azt az MNB megbünteti. Amúgy unicredites vagyok és nem kaptam még semmit.
2015. ápr. 21. 07:24
 10/34 A kérdező kommentje:
Végre megérkezett a pénz! Levelet még nem kaptam, de most jött az sms 553000 Ft-ról.
2015. ápr. 21. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!