Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Unicredit Bank devizahitel...

Unicredit Bank devizahitel visszatérítés : Kapott már valaki visszatérítést vagy elszámoló levelet?

Figyelt kérdés

Kaptatok már valamit az Unicredit banktól? Olvastam már, hogy április második felében kezdik meg a levelek postázását, de hátha valakinek több információja van. Idegőrlő ez a várakozás. :( Természetesen nem számítok nagy összegre, de azért mégis kíváncsi vagyok. 2007-es hitel, 4 millió forint lett felvéve, 2010-ben lett végtörlesztve. Így lett visszafizetve összesen kb. 6 millió.

Tudom, hogy minden hitel más, másképp számolják, de azért érdekelne, hogy aki kapott már visszatérítést, mekkora összeget kapott vissza? (más bank is érdekel)

2015. ápr. 14. 11:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ja és a levèl feladása ápr. 27 volt.
2015. ápr. 29. 09:55
 22/34 anonim válasza:
21es válasz: és mik a hitel adatai?
2015. ápr. 29. 10:40
 23/34 anonim ***** válasza:
3 millio euro alapon 1 év után kiváltott hitel , most voltam a bankba a pénzért erre kinyögték hogy kp kifizetést egyeztettni kell majd hivnak a központbol május elején hogy hol és mikor és pontossan csak abba az orában lehet felvenni amit egyeztettünk.
2015. ápr. 29. 11:53
 24/34 anonim válasza:
Gondolom euro és kiváltás miatt ilyen "kevés"
2015. ápr. 29. 12:27
 25/34 anonim ***** válasza:
Komárom megyébe se jött se nekem se az ismerösömnek.
2015. ápr. 29. 17:03
 26/34 anonim ***** válasza:
a cibre vonatkozik az elözö hozzászolás
2015. ápr. 29. 17:36
 27/34 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megye, Debrecen: ma megjött a levél is.
2015. ápr. 29. 18:13
 28/34 anonim ***** válasza:
és mennyit kaptál?
2015. ápr. 29. 18:18
 29/34 anonim válasza:
Tegnap megérkezett az elszámolás. 2008 januárjában felvett 800 ezres személyi kölcsön (CHF alapú), befizetve 1,8 millió. 2012 szeptemberében előtörlesztve. Visszajár 414 ezer, amit már hetekkel korábban utaltak is.
2015. ápr. 30. 07:22
 30/34 anonim válasza:
Én az unicredit bank ügyfele voltam. 2007-ben felvettem 2.5 milliót chf alapon 20 évre. Szabadfelhasználású jelzáloghitel volt. 2014 decemberében végtörlesztettem és kb 2 évig árfolyamgátas is voltam. a 2.5 millióra 6112000 Ft-ot fizettem ki. Néhány hete érkezett a banktól az utalás. 1765 ft????(nem írtam el)Türelmetlenül vártam az elszámoló levelet. A mai napon kézhez is kaptam, de azt gondoltam úgysem fogok érteni belőle semmit és már bele is törődtem a szerencsétlenségbe.A bevezető levélben egy vastagon kiemelt mondat is állt, amiben egy junius 15.-i dátummal koorigált elszámoló levél érkezését jelezte a bank, valamint leírta, hogy további összegre is számíthatok.???? Tovább olvasva az elszámolást feltűnt, hogy a devizanem végig HUF- ban van megadva.A forintosítás engem ugye már nem érint, mert lezárt hiteles vagyok ezért ellenőrzésképp megnéztem a hitelem számát és akkor jött a felismerés. A gyűjtőszámla hitelem elszámolását kaptam kézhez és ezért járt vissza az 1765 ft. Tehát a rendes devizahitelem elszámolása a mai napig nem történt meg. Ezt azért írom le, hogy aki gátas volt, végtörlesztett és nem sok pénzt kapott vissza az nézze meg a szerződését, mert lehet, hogy a gyűjtőszámla elszámolását kapta meg.
2015. máj. 4. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!