Unicredit Bank devizahitel visszatérítés : Kapott már valaki visszatérítést vagy elszámoló levelet?
Figyelt kérdés
Kaptatok már valamit az Unicredit banktól? Olvastam már, hogy április második felében kezdik meg a levelek postázását, de hátha valakinek több információja van. Idegőrlő ez a várakozás. :( Természetesen nem számítok nagy összegre, de azért mégis kíváncsi vagyok. 2007-es hitel, 4 millió forint lett felvéve, 2010-ben lett végtörlesztve. Így lett visszafizetve összesen kb. 6 millió.
Tudom, hogy minden hitel más, másképp számolják, de azért érdekelne, hogy aki kapott már visszatérítést, mekkora összeget kapott vissza? (más bank is érdekel)
2015. ápr. 14. 11:09
21/34 anonim válasza:
Ja és a levèl feladása ápr. 27 volt.
22/34 anonim válasza:
21es válasz: és mik a hitel adatai?
23/34 anonim válasza:
3 millio euro alapon 1 év után kiváltott hitel , most voltam a bankba a pénzért erre kinyögték hogy kp kifizetést egyeztettni kell majd hivnak a központbol május elején hogy hol és mikor és pontossan csak abba az orában lehet felvenni amit egyeztettünk.
24/34 anonim válasza:
Gondolom euro és kiváltás miatt ilyen "kevés"
25/34 anonim válasza:
Komárom megyébe se jött se nekem se az ismerösömnek.
26/34 anonim válasza:
a cibre vonatkozik az elözö hozzászolás
27/34 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megye, Debrecen: ma megjött a levél is.
2015. ápr. 29. 18:13
29/34 anonim válasza:
Tegnap megérkezett az elszámolás. 2008 januárjában felvett 800 ezres személyi kölcsön (CHF alapú), befizetve 1,8 millió. 2012 szeptemberében előtörlesztve. Visszajár 414 ezer, amit már hetekkel korábban utaltak is.
30/34 anonim válasza:
Én az unicredit bank ügyfele voltam. 2007-ben felvettem 2.5 milliót chf alapon 20 évre. Szabadfelhasználású jelzáloghitel volt. 2014 decemberében végtörlesztettem és kb 2 évig árfolyamgátas is voltam. a 2.5 millióra 6112000 Ft-ot fizettem ki. Néhány hete érkezett a banktól az utalás. 1765 ft????(nem írtam el)Türelmetlenül vártam az elszámoló levelet. A mai napon kézhez is kaptam, de azt gondoltam úgysem fogok érteni belőle semmit és már bele is törődtem a szerencsétlenségbe.A bevezető levélben egy vastagon kiemelt mondat is állt, amiben egy junius 15.-i dátummal koorigált elszámoló levél érkezését jelezte a bank, valamint leírta, hogy további összegre is számíthatok.???? Tovább olvasva az elszámolást feltűnt, hogy a devizanem végig HUF- ban van megadva.A forintosítás engem ugye már nem érint, mert lezárt hiteles vagyok ezért ellenőrzésképp megnéztem a hitelem számát és akkor jött a felismerés. A gyűjtőszámla hitelem elszámolását kaptam kézhez és ezért járt vissza az 1765 ft. Tehát a rendes devizahitelem elszámolása a mai napig nem történt meg. Ezt azért írom le, hogy aki gátas volt, végtörlesztett és nem sok pénzt kapott vissza az nézze meg a szerződését, mert lehet, hogy a gyűjtőszámla elszámolását kapta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!