Unicredit Bank devizahitel visszatérítés : Kapott már valaki visszatérítést vagy elszámoló levelet?
Figyelt kérdés
Kaptatok már valamit az Unicredit banktól? Olvastam már, hogy április második felében kezdik meg a levelek postázását, de hátha valakinek több információja van. Idegőrlő ez a várakozás. :( Természetesen nem számítok nagy összegre, de azért mégis kíváncsi vagyok. 2007-es hitel, 4 millió forint lett felvéve, 2010-ben lett végtörlesztve. Így lett visszafizetve összesen kb. 6 millió.
Tudom, hogy minden hitel más, másképp számolják, de azért érdekelne, hogy aki kapott már visszatérítést, mekkora összeget kapott vissza? (más bank is érdekel)
2015. ápr. 14. 11:09
11/34 anonim válasza:
Nekem is megjött a pénz. Megdöbbentem. Szó szerint letaglózott. A 3. is én voltam ott írtam le a hitelem adatait. 1765 Ft-ot utalt át a bank.
12/34 A kérdező kommentje:
1765Ft-ot??? Remélem csak elírtad és nem ennyivel "szúrták ki a szemed" :( Ha valóban ennyi, akkor ott valami hiba lehet, hiszen ez nagyon kevés. Én bemennék a bankba és rákérdeznék, hogy miért is ennyi az annyi. :(
2015. ápr. 21. 18:55
13/34 anonim válasza:
Nem írtam el tényleg ennyit utalt a bank,hívtam is őket azonnal, és azt a választ kaptam, hogy várjam,meg a levelet. De ami a legdühítőbb ebben az, hogy 2.5 millióra 6 misit fizettem vissza és normál árfolyamon 7 év alatt a 20 helyett és tényleg inkább egy fillért se küldtek volna.
14/34 A kérdező kommentje:
Ez valóban dühítő. :( Pofátlanság a banktól...
2015. ápr. 22. 10:38
15/34 anonim válasza:
Én még nem kaptam de kiváncsi vagyok
16/34 anonim válasza:
Elszámolást még nem kaptam, de 2 héttel ezelőtt váratlanul utaltak 420 ezer forintot. Ez két lejárt személyi kölcsön lehetett, pontosan nem emlékszem, úgy összesen 1 millió felvett hitel.
17/34 Ewaf válasza:
Megjott a penz, bar level meg nem. 412e Ft
20/34 anonim válasza:
Megjött a levèl 3 milliora kapok 150 ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!