Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Unicredit Bank devizahitel...

Unicredit Bank devizahitel visszatérítés : Kapott már valaki visszatérítést vagy elszámoló levelet?

Figyelt kérdés

Kaptatok már valamit az Unicredit banktól? Olvastam már, hogy április második felében kezdik meg a levelek postázását, de hátha valakinek több információja van. Idegőrlő ez a várakozás. :( Természetesen nem számítok nagy összegre, de azért mégis kíváncsi vagyok. 2007-es hitel, 4 millió forint lett felvéve, 2010-ben lett végtörlesztve. Így lett visszafizetve összesen kb. 6 millió.

Tudom, hogy minden hitel más, másképp számolják, de azért érdekelne, hogy aki kapott már visszatérítést, mekkora összeget kapott vissza? (más bank is érdekel)

2015. ápr. 14. 11:09
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
2015. máj. 4. 15:46
 32/34 anonim ***** válasza:
.........viszont az Unicredit Bank Hungary Zrt oldalán még nem láttam olyan közzétételt, hogy befejezte az elszámolást............de vigyázni kell velük....
2015. máj. 4. 19:13
 33/34 anonim válasza:
Közben jött levél, 2008től 7 évre 2 millió, február 1-el számoltak el, tartozás 514e, visszajár 524e vagyis 10ezer. Viszont azóta be lett fizetve 210, így elvileg összesen 220 visszajár és 280-at elengedtek (még lenne 4 hónap).
2015. máj. 4. 20:49
 34/34 anonim válasza:
32-es!Én a 30-as vagyok fentebb leírtam hogy jártam. Bizony nem fejezte be az Unicredit bank az elszámolást és ezt az ügyfélszolgálat is megerősítette a mai napon, sőt mentek ki téves levelek ezt is mondta az ügyintéző.
2015. máj. 4. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!