Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Merkantil banktól valaki...

Merkantil banktól valaki kapott már elszámolási levelet, esetleg vissza pénzt?

Figyelt kérdés
Esetleg ha van kedved leírhatnád ha nem merkantil bankos is vagy h milyen banknál van/volt hitel és h érkezett e sms, levél, pénz. részletekkel (hitel összegével, futamidővel, státuszával) köszi
2015. márc. 29. 19:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 samen ***** válasza:

Szia!

Ha megkapod a levelet,akkor légyszíves írd már meg,hogy neked mennyit utaltak vissza!Én 2006 májusában vettem a kocsit ugyan csak 10évre és csak 77ezret kaptam vissza.Esetleg ügyfélkapun nézd meg,mert ott lehet már ott van az összeg!

Köszönöm előre is!

2015. ápr. 16. 09:16
 52/120 anonim válasza:

Szia!

Ügyfélkapura nem vagyunk regisztrálva,majd holnap,ha haza jön párom regisztrálunk,mert az ő nevén van.

Tényleg csak 77 ezeret kaptál vissza?

Mi havi 26.500-at fizetünk,meg negyedévente a korrekciós csekk,ami már egy jó ideje kb 60.000 szokott lenni.

Ha megtudok valamit,majd megírom!

2015. ápr. 16. 10:51
 53/120 samen ***** válasza:

Sajnos csak annyit.Picivel többre számítottam.

25500havonta,és negyedévente 40körül volt amit még be kellett fizetni.

Amikor felvettétdk a hitelt,akkor kellett kapnotok egy ilyen kis kártya jellegű valamit,amin szerepelnek a szükséges adatok,amivel be tudsz lèpni az ügyfélkapun!

Remélem ti többet kaptok vissza!

2015. ápr. 16. 11:14
 54/120 anonim válasza:

Nem emlékszem semmi féle kártyára,de holnap telefonálunk,az biztos most már! Nagyon kevlesem azt a 77-et! Én azért sokkal többre számolok,már csak az egyoldalú kamatemelésből fakadóan is!

Ha tudok pontosabbat írok majd.

2015. ápr. 16. 12:22
 55/120 samen ***** válasza:
Rendben!
2015. ápr. 16. 15:36
 56/120 PZsO ***** válasza:
Újabb fejlemény! Örömködtem, hogy a havi részlet ahogy írták 38.000 HUF a 71.000 HUF helyett. Most néztem az ügyfélkaput, valóban 38.000 HUF, de még plusz a számlalevél ami 27.000 HUF !!! Hát szóval.... ,,i,
2015. ápr. 16. 17:16
 57/120 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem a KHR-s levelet. Elmagyarázná valaki, hogy miért nem említik meg, hogy CHF hitel, hogyan lett HUF a pénznem? Mi alapján határozták meg a havi törlesztőrészletet, ami nem a szokásos, mivel fix törlesztős a hitel, hanem kevesebbet tüntetnek fel.
2015. ápr. 16. 19:26
 58/120 anonim ***** válasza:
Mi is ugyanilyen levelet kaptunk! A törlesztőrészlet csökkenés gondolom az elszámolásból adódik! A merkantil azt se tudja mit csinál! Az elszámolást még nem küldték de írogatnak mindenfélét levélben meg az ügyfélkapura! Meg már megvan az oldal ahonnan le lehet kérni a részletes elszámolásodat a postán megküldött kóddal (persze ezt még nem postázták!) Amiben az a vicc ha lekéred a részletes elszámolást gondolom minimum matematikusnak vagy közgazdásznak kell lenned ahhoz hogy megértsd (én legalábbis semmi jóra nem számítok) De már a panaszlevél formanyomtatvány is elő van készítve! Gratula! A Merkantil jelszava: Szervezzünk anarchiát!
2015. ápr. 16. 19:33
 59/120 anonim válasza:
Sziasztok! Én ma megkaptam a levelet. Még nem láttam, csak telefonon olvasta be, aki átvette. A részletek: 2006. júniusában vettem az autót, 10 év futamidő, fix törlesztő, negyedévente árfolyam-különbözet, 2,7 millió hitel. 111.066,- Ft a jóváírás. A tőketartozásom 50 ezer forinttal csökkent. Nevetséges és felháborító!
2015. ápr. 17. 10:16
 60/120 PZsO ***** válasza:

CIB LÍZINGGEL szemben NYERTES ÍTÉLET ÉRKEZETT!

Az elmúlt hetekben érvénytelenné nyilvánította azt a kölcsönszerződést a T. Bíróság, amit az ügyfél 2007. novemberben kötött a CIB lízinggel. Az adós autó vásárlásához vett fel 3,5 millió forint hitelt, aminek kezdő törlesztő részlete:46.522 Ft volt.

Mivel végig fizette az időközben folyamatosan és jelentősen megemelkedő törlesztőrészleteket, jelentős túlfizetésbe került. A bíróság ítélete kötelezi a bankot, hogy fizessen vissza az ügyfélnek 2.563. 000 Ft-ot, tekintettel a kölcsönszerződés semmisségére és az abból adódó túlfizetés törvényes elszámolására.

Nem elhanyagolható szempont, hogy a perköltséget és a bírósági illetéket is a bank állja az ítélet alapján.

Mivel érvelt és mivel nyert az ügyvéd a per során?

A KOCKÁZATFELTÁRÓ NYILATKOZAT nem megfelelő tartalma miatt tudta bizonyítani az ügyfél igazát a bankkal szemben. Gratulálunk a bátor ügyfélnek és a profi ügyvédnek!

Mi most a teendőd?

Nézd meg, hogy neked van-e egyáltalán ilyen nyilatkozat a szerződés mellett,mindegy melyik banknál vagy. Ha nincs akkor még jobb eséllyel indulsz. Pl. Merkantilnál általában nincs ilyen kockázatfeltáró nyilatkozat.

Ha a te szerződésed mellett mégiscsak van, akkor pedig szakembereink átvizsgálják, annak megfelelőségét.

2015. ápr. 18. 15:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!