Merkantil banktól valaki kapott már elszámolási levelet, esetleg vissza pénzt?
Szia!
Ha megkapod a levelet,akkor légyszíves írd már meg,hogy neked mennyit utaltak vissza!Én 2006 májusában vettem a kocsit ugyan csak 10évre és csak 77ezret kaptam vissza.Esetleg ügyfélkapun nézd meg,mert ott lehet már ott van az összeg!
Köszönöm előre is!
Szia!
Ügyfélkapura nem vagyunk regisztrálva,majd holnap,ha haza jön párom regisztrálunk,mert az ő nevén van.
Tényleg csak 77 ezeret kaptál vissza?
Mi havi 26.500-at fizetünk,meg negyedévente a korrekciós csekk,ami már egy jó ideje kb 60.000 szokott lenni.
Ha megtudok valamit,majd megírom!
Sajnos csak annyit.Picivel többre számítottam.
25500havonta,és negyedévente 40körül volt amit még be kellett fizetni.
Amikor felvettétdk a hitelt,akkor kellett kapnotok egy ilyen kis kártya jellegű valamit,amin szerepelnek a szükséges adatok,amivel be tudsz lèpni az ügyfélkapun!
Remélem ti többet kaptok vissza!
Nem emlékszem semmi féle kártyára,de holnap telefonálunk,az biztos most már! Nagyon kevlesem azt a 77-et! Én azért sokkal többre számolok,már csak az egyoldalú kamatemelésből fakadóan is!
Ha tudok pontosabbat írok majd.
CIB LÍZINGGEL szemben NYERTES ÍTÉLET ÉRKEZETT!
Az elmúlt hetekben érvénytelenné nyilvánította azt a kölcsönszerződést a T. Bíróság, amit az ügyfél 2007. novemberben kötött a CIB lízinggel. Az adós autó vásárlásához vett fel 3,5 millió forint hitelt, aminek kezdő törlesztő részlete:46.522 Ft volt.
Mivel végig fizette az időközben folyamatosan és jelentősen megemelkedő törlesztőrészleteket, jelentős túlfizetésbe került. A bíróság ítélete kötelezi a bankot, hogy fizessen vissza az ügyfélnek 2.563. 000 Ft-ot, tekintettel a kölcsönszerződés semmisségére és az abból adódó túlfizetés törvényes elszámolására.
Nem elhanyagolható szempont, hogy a perköltséget és a bírósági illetéket is a bank állja az ítélet alapján.
Mivel érvelt és mivel nyert az ügyvéd a per során?
A KOCKÁZATFELTÁRÓ NYILATKOZAT nem megfelelő tartalma miatt tudta bizonyítani az ügyfél igazát a bankkal szemben. Gratulálunk a bátor ügyfélnek és a profi ügyvédnek!
Mi most a teendőd?
Nézd meg, hogy neked van-e egyáltalán ilyen nyilatkozat a szerződés mellett,mindegy melyik banknál vagy. Ha nincs akkor még jobb eséllyel indulsz. Pl. Merkantilnál általában nincs ilyen kockázatfeltáró nyilatkozat.
Ha a te szerződésed mellett mégiscsak van, akkor pedig szakembereink átvizsgálják, annak megfelelőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!