Merkantil banktól valaki kapott már elszámolási levelet, esetleg vissza pénzt?
PZsO!
Azok alapján akikkel beszélgettem tényleg hasraütésre megy!
Egy ismerősöm 2006-ban vett fel 2,5 milliót 10 évre visszakaptak 202000.
Mi többet vettünk fel igaz 1,5 évvel később és kevesebbet kaptunk vissza holott árfolyamkülönbözetet jóval többet fizettünk vissza, ugyanis kb 20 ft-tal alacsonyabb CHF-en vettük fel a hitelt. Kérdem én ha az árfolyamrés-t kaptuk vissza nem nagyobbnak kellet volna annak lennie abban az esetben ha összegben rövidebb idő alatt több árfolyamkülönbözetet fizettünk vissza? (már írtam 3,9 millió eddig 5,45 vissza, 188 ezer az elszámolás és így tartozunk még 2,5 millával)
illetve szerintem bepróbálkoznak hátha elfogadjuk!
Azért elég érdekesen működik náluk a rendszer.Ma megjött a különbözetről a csekk,ahol még 324ezer szerepel tőketartozásként (számla kelte 04.04).Az ügyfélkapun viszont csak 280,mivel 03.29.-én jóváírtak 77ezret.Viszont azt nem értem,hogy miért ennyi,mivel ha levonom a 77ezret akkor már csak 250-nek kellene lennie.Ez így elég érdekes.
Ügyfélszolgálaton lévő tájékoztatás szerint várjam meg,amíg megkapom az elszámolásról a levelet,mert ő nem látja a számokat!Vicc az egész!
ezeknek lövésük sincs arról mit csinálnak! amikor láttam ügyfélkapun a jóváírást másnap felhívtam a bankot hogy ez az amire gondolok, erre közölte a hölgy hogy én azt nem láthatom; mire én de látom; ja akkor megnézem; 2-3 perc várakozás után közölte hogy igen az.
ma jött a negyedéves csekk 97000 ft. annyi a jó hogy én 100 fölöttire számítottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!