Merkantil banktól valaki kapott már elszámolási levelet,
esetleg vissza pénzt?
Figyelt kérdés
Esetleg ha van kedved leírhatnád ha nem merkantil bankos is vagy h milyen banknál van/volt hitel és h érkezett e sms, levél, pénz. részletekkel (hitel összegével, futamidővel, státuszával) köszi
Igen én is azt tapasztaltam amiket írsz! :) De az még 60 nap lesz mire átkonvertálják neked, és utána visszaküldöd, még 60 nap... :)
2015. ápr. 29. 10:56
102/120 anonim válasza:
kivárom! ha vastagabban fog a ceruzájuk megéri! amúgy meg izzadjanak nyugodtan. egyébként biztos meg van nekik úgy is és excelből csinálták a pdf-et.
2015. ápr. 29. 11:09
103/120 anonim válasza:
Szió!
Persze, gondolom... de mire azt visszaküldik... Amúgy tudja-e vki, hogy mit jelent az a sor, hogy "késedelmi kamat mértéke" hátralékra számítva (éves %). Mi a túró ez???
2015. ápr. 29. 11:14
104/120 anonim válasza:
jó hogy írod! Átvizslatom azt a f*s papírt és rákérdezek 1-2 dologra! Bár lehet inkább perelni kellene!Nagyon azon kattog az agyam. A hitelsiker.hu oldalra feltöltött végzések alapján van is esélyünk!
Amúgy nálam az verte ki a biztosítékot hogy devizanemként HUF és DEV van feltüntetve a táblázatban! Letört vna a kiskezük ha kicserélik CHF-re? ez már suttyóság a teljes igénytelenség! Megkérdezem melyik ország pénzneme a DEV és most 1 DEV hány HUF?
2015. ápr. 29. 11:45
105/120 acpgfx válasza:
Sziasztok! Lejárt hitel esetében az átverés az, hogy az általuk kiszámolt tisztességtelen összeget folyamatosan leírják a tőketartozásból, hogy ne kelljen késedelmi kamatot fizetni utána, pedig ez nem történt ténylegesen meg! Én újraszámoltam a késedelmi kamatot a már lejárt szerződésemre (1,6mFt, 100 hónap, fix törlesztő - 36eFt visszatérítést mertek kiszámolni), mert gyanúsan kevés volt a késedelmi kamat erre az összegre (153 Ft). Az első lenyúlást már a 2. évre mutatták ki, ha göngyölítem ezeket az összegeket, csak a késedelmi kamat majdnem 20eFt a 36eFt-ra!!!!! Kicsit macerás kiszámolni, mert egyrészt napra kell, másrészt folyamatosan változott, de megéri, mert volt 20% körüli is :) Meg kell reklamálni, de csak lezárt szerződésnél működhet! Utolsó számlalevélre kell hivatkozni, hogy ott mennyi volt a kimutatott tőketartozás, ellenben a a részletes elszámolás II.-es táblájának azonos dátumával, ami alapján a le nem írható összeget megjelölték visszatérítésre.
2015. ápr. 30. 03:09
106/120 anonim válasza:
acpgfx
De ha jogtalanul szedtek be pénzt akkor az működhet élő szerződésre is nem? na mindegy azért beleírom a panaszba köszi! :)
2015. ápr. 30. 07:15
107/120 anonim válasza:
Bár nem Merkantil, hanem Lombard, de szintén autóhitel:
A 2007-ben felvett, 7 éves, 5,5 milliós autóhitelre (kb 10 mill körül fizettem vissza, már megszűnt) 15.000!!!! Ft-al tartozik szerintük.
2015. ápr. 30. 10:06
108/120 siki001 válasza:
2007 májusban vettem fel változó futamidőre fix havi törlesztéssel 2 518 200Ft CHF deviza alapú kölcsönt. Törlesztőrészlet havi 34 749Ft fix 100hónap. Eddig visszafizettem 3 335 904Ft-ot. Elszámolási levél szerint jóváírtak 79 442Ft-ot! Hátralévő tartozásom 1 037 628. Én igy szeretlek Magyarország! SOHA TÖBBET HITEL!!!! :-D
2015. máj. 4. 10:09
109/120 anonim válasza:
FIGYELEM!
MINDENKI nézze át alaposan a letölthető táblázatokat! Kb szarvashibák vannak benne amit mindenféle képlet és feslőfokú matematikai végzettség nélkül ki lehet szúrni!
Nyugodtan lehet kérni az újraszámolást! Bár én nem írom meg az észrevételeimet, kíváncsi vagyok vajon megint ezt a szemetet küldik-e vissza azzal hogy ők jól számoltak?! :)
2015. máj. 4. 10:54
110/120 p. irén válasza:
SZIASZTOK! ĖRDEKLÕDNI SZERETNÉK, HOGY AKI A MERKANTIL BANKTÓL VÀRTA A LEVELET MINDENKI MEGKAPTA MÀR? MIVEL MI MÉG VÁRJUK:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!