Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha mégis kiderül hogy jogtalan...

Ha mégis kiderül hogy jogtalanul fizettetett ki a bank velem 1.2M -t azért az autóért amit 800e -ért vettem, akkor mi történhet? Már lejárt a törlesztő 1 éve.

Figyelt kérdés

A. Semmi

B. Fizetnek vissza xy összeget

C. A tulfizetést visszakaphatom

2013. máj. 2. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"hitelfelvételkor nem mondták hogy az 5szörösét kérik vissza."

Dehogynem, ott volt a szerződésben, amit te nem olvastál el vagy nem értettél meg.

2013. máj. 7. 22:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor jobban járok ha legközelebb egy uzsorástol kérek kölcsön, mert az "csak" a dupláját kéri vissza...
2013. máj. 9. 11:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Látom matekból sosem voltál erős, de ha 800e-s autóért 1,2M-t fizettél vissza akkor szerinted jobban jársz ha "csak" a dupláját kéne visszafizetned?! Ember, tényleg, legalább összeadni tanulj már meg.

De nyugodtan kérj uszorástól legközelebb, csak akkor ne a csekket meg a felszólítást várd majd, ha 1 napot késel, hanem őt:

[link]

2013. máj. 9. 12:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem azzal van gond hogy nem időben fizettem a csekkeket. Sosem késtem vele. Hanem hogy a 100e-es hitelt már rég rendeztem, sőt már 200at fizettem vissza a banknak, de még mindíg 180e van hátra.
2013. máj. 10. 11:59
 15/18 anonim ***** válasza:

"a 100e-es hitelt már rég rendeztem, sőt már 200at fizettem vissza a banknak, de még mindíg 180e van hátra."

Ha rendezted, akkor hogy van még hátra belőle? Provident házi szolgáltatás?

2013. máj. 10. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el,hogy ilyen nehéz felfogása van egyeseknek! Arra gondol a kérdező,hogy felvett 100ezret és mivel devizahitel, így megemelkedett a havi törlesztője,a kamatok miatt nem annyit kell visszafizetnie. Igaza is van ebben az esetben. Mondjuk a kocsinál örülj,hogy csak 1.2milliót fizettél vissza. nem értem mit gondolsz ezen jogtalannak. 800ezret vettél fel a kocsira,gondolod,hogy a bank a két szép szemedért adta Neked azt a pénzt? 400ezer egyáltalán nem sok kamat rá. A providentről,meg az a véleményem,hogy talán az egyetlen olyan pénzintézet,ahol a hitelfelvételnél látod,hogy felveszel x összeget és mennyit fizetsz vissza a végén. Egy fillérrel sem fogsz többet visszafizetni (csak akkor,ha nem fizeted rendesen és késedelmi kamat megy rá,de az sem olyan hatalmas összeg). Az már más dolog,hogy nem olcsó, bár ha kiszámolod egy bankban felvett pénznél,hogy pontosan mennyit is fizetsz vissza a végére,akkor meglepődsz. Ott is visszafizeted több,mint a dupláját. Csak az emberek nem számolnak utána.
2013. máj. 11. 07:41
 17/18 A kérdező kommentje:
Rég jártam már erre. Tehát akik azt írták hogy semmit nem kapok vissza és hogy örüljek hogy ennyivel megúsztam, azoknak üzenem hogy tévedtek. Az elszámolásokkor kaptam vissza pénzt. Üdv! :)
2015. szept. 7. 21:34
 18/18 anonim ***** válasza:
45%

nyilván, mivel azóta változtatott a kormány a törvényen.

Nagyon örülök, hogy az én adómból egy ilyen hülye kapott vissza pénzt. Tapsvihar.

2015. szept. 7. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!