Spanyolországban vagyok és nem enged pénzt kivenni az automata. Van rajta pénz, utánanéztem, mégis azt írja ki, hogy a müvelet nem végrehajtható. Ötlet hogy mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Otp-s a kártyám, eddig négyféle automatánál próbálkoztam, egyik sem müködött. Minimális összeget sem tudok kivenni, így nem arról van szó, hogy többet akarok kivenni mint amennyit egy alkalommal engedélyez. Bárkinek ötlete, hogy mit tehetnék? Szándékozom elmenni hétfön egy bankba, hogy utánakérdezzek, de nem biztos hogy tudnak bármit is csinálni, mivelhogy magyar a kártyám. Nincs valamilyen banklánc ami Spanyolban is, Magyarban is van? Egyéb ötlet hogy mit tehetnék?
(Eddig külföldön Kolumbiában használtam csak, ott minden probléma nélkül müködött bármilyen automatához mentem.)
2012. nov. 3. 11:33
1/5 anonim válasza:
Milyen kártyád van? Az automatákon fel van tüntetve, hogy mit fogad el, pl MasterCard, Visa.... Lehet hogy a tied nincs a listán.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az első mondta, a kártyatársaság neve a lényeg, nem a bankodon van a hangsúly.
3/5 A kérdező kommentje:
Mastercard, és csak olyan helyen próbáltam eddig, ahol kint volt a matrica, hogy elfogadja.
2012. nov. 3. 11:50
5/5 anonim válasza:
Vásárolni tudsz vele?
Én Amerikában használtam nyáron az ugyanilyen kártyámat, nem volt gond - a vásárlással legalábbis. ATM-et nem próbáltam, mert nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!