Van egy 2006os Volvo S60 D5 es az atlagfogyasztasa autopalyan 7 liter korul van. Varosban 10liter. Ez normalis? Ugy megyek vele mint az oregapam es megis. (2500-3000prm fole nem megyek)? Automata.
Ismerősömnek 6 fokozatú kézi váltóval 6-7 között eszik szinte mindenhol. 163 lovas 2.4 dízel motor. Nem tudom, hogy a kézi váltó miatt van-e vagy más miatt.
Az előttem szólónak meg elárulom hogy az 1.3-as 92 lovas Suzuki Swift is simán benyeli pályán a 7 litert. Városba meg 8-10 között eszik szinte mindig. Hosszú távon ha 100-nál nem megyek jobban akkor eljár 5.5 literrel. Mondjuk én szeretek haladni, szóval városban is sokszor van padló közelben a gázpedál, tehát lehet hogy totyogós tempóban kevesebbet is eszik :D
Az automata sajons nem akkor valt amikor en akarom es ha "hirtelen" kell reagalni es ralepsz a gazra, mar 3000-en van. Legkozelebb kezivaltos lesz. :) De mindettol eltekintve, maximalisan meg vagyok elegedve vele.
Koszonom mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!