Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hallottatok már olyat hogy...

Hallottatok már olyat hogy lakáshitel már bírósági végrehajtóhoz került -a részletekkel való csúszás és hátralék miatt-de mégis meg lehetett állapodni a bankkal hogy állítsa vissza a szerződést?

Figyelt kérdés
A férjem ügyvédhez fordult emiatt (úgy értem, tanácsért, nem per miatt) hogy ha megkaptuk a bírósági végrehajtó levelét akkor mit tegyünk. Az ügyvéd azt mondta, hogy mivel az xy bank megbízásából jár el a végrehajtó (ez áll a papíron) ezért forduljunk a bank ügyvédjéhez és kérjük a szerződés visszaállítását, mert szeretnénk és tudjuk is tovább fizetni.
2012. júl. 15. 21:29
 1/5 anonim válasza:
ekünk az OTP-nél volt így, de felvettük a kapcsolatot, és most méltányossági alapon fizethetjük tovább, sőt még kevesebbel, mint kellene. A lényeg hogy együttműködést kell mutatni.
2012. júl. 15. 23:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj valóban ?? De jó lenne, mi fizettük is csak elcsúszva és most számoltam össze összegileg is stimmel az elmúlt év, csak épp volt 2 hónap amikor megcsúsztunk.
2012. júl. 16. 08:07
 3/5 anonim válasza:
Előző vagyok, igen, menjetek be először inkább személyesen és tuti meg tudjátok oldani, de minél hamarabb :)
2012. júl. 16. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:
De hova, úgy értem lehet vajon olyat hogy más bankfiókba valami központiba megyünk, mert ahol kötöttük a szerződést ott összevissza beszéltek eddig is, egymásnak ellentmondó információkat kaptunk, oda biztosan nem mennék.
2012. júl. 16. 20:19
 5/5 anonim válasza:
Bocs az off-ért! Ez nagyon érint engem is! Debreceni vagy esetleg?
2012. júl. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!