Ki hány éves lesz, mikor lejár a lakáshiteletek?
Az egyik kérdés kapcsán jutott eszembe ez a kérdés. Szeretnénk családot, de nyilván nem egyszerű. Jelenleg albérletben vagyunk, az össz megtakarításunk 180.000 forint, tehát nem sok. Plusz a férjemre még kötöttem egy biztosítást, ami 2019-ben jár le, kb. 1-1,2 millió lesz. Szeretnénk elindítani egy fundamentát, sajnos csak 1-et tudunk majd, mert kell a lóvé, és ha gyereket szeretnénk, csak egyet tudunk elindítani. A lényeg, hogy szeretnénk, ha minél kevesebb időre kell majd hitelt felvenni, de azt is csak kb. 7-9 év múlva tudjuk majd. A férjem akkor lesz 40. Szeretnénk, ha azért nem a nyugdíjas időkig kéne fizetni. Nektek mikor jár le? mennyit fizettek? hány évre vettétek fel?
Albi vagy hitel?
Szerintem albérlet - a jelenlegi körülmények között.
Sajnos bármikor előfordulhat, hogy új munka után kell nézni, ilyenkor előny a mobilitás, ha el tudsz költözni oda, ahol munkát találtál.
Nekünk 5 év múlva jár le, akkor leszek 36 éves, a férjem 41 éves. Havi 40-43eFt a törlesztőrészletünk. 10 évre vett fel 2 misit.
Legkorábban 2-3 év múlva tudunk gyereket vállalni.
Ez jó, saját lakásunk van és 0%-ot kaptam. Csak nevetni tudok rajta :)
Hurrá, ennyire irigyek vagytok?
Nem kell irigykedni, bár ne lenne saját lakásunk, a férjem édesapja akkor még mindig élne.
5 már lement, még maradt 10.
En most 26 vagyok, a férjem 33 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!