Gáz olyan bonbont ajándékozni ami 1 hónapon belül lejár?
hát olyat is láttam már amiben nyüvecskék voltak, vagy megkeményedett, vagy kifehéredett
inkább vegyél 1 újat ha nem vagy biztos, hogy megfelelően volt-e tárolva :)
hát ha egy hónapon belül lejár akkor még valószínű jó lesz mikor megbontja. :) amúgy én soha nem szoktam megnézni a lejárati időt a csokiknál bonbonoknál :D
ha már nagyon régi a csoki akkor befehéredik, de ritkán láttam olyat és valószínű valami rosszabb csoki volt.
A kifehéredés az apróbb gond, attól még ugyanolyan ehető, csak csúnya :)
Bonbonoknál a töltelék is változhat, összeszárad, szivárog, pl. horpadt, kiszáradt konyakmeggy és hasonlók.
azért tettem a linket, mert meg voltam győződve, hogy nem fogja elhinni majdnem senki, de sajnos van ilyen
én nem ajándékba kaptam, hanem nálam öregedett meg a nyüves bonbonom (nem az volt mint a linkeken), nem volt lejárva csak majdnem-majdnem s gondoltam megeszem mielőtt ki kellene dobni :)) 2 hónapig rá se néztem csokira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!