Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz olyan bonbont ajándékozni...

Gáz olyan bonbont ajándékozni ami 1 hónapon belül lejár?

Figyelt kérdés
Egyáltalán csokiknál van jelentősége mikor jár le? Kifehéredig a csoki vagy hogy nyilvánul meg ha lejár?
2011. márc. 17. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

milyen bon-bon?

árulunk édességet,nagyjából tudom mi az ami 3 hónapja lejártan is ugyanolyan finom,és mi ami akkor is már kiszikkadt furcsa izű amikor még van 1 hónap szavatossága

2011. márc. 17. 22:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Merci :)
2011. márc. 17. 22:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan add oda, még nincs lejárva,biztos nincs baja. A dátumot meg gondolom nem nézegetik amugy. legalábbis én sose nézem meg,amit kapok,hogy mikor jár le.
2011. márc. 17. 23:01
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán nem gáz. A kapott édességet illik azonnal rendeltetésszerűen befalni, nem pedig félrerakosgatni.
2011. márc. 17. 23:07
 15/19 anonim ***** válasza:

22:34 vagyok

azt odaadhatod nyugodtan

(mercit kaptam már régen,őrizgettem vagy 1 évig,egy szomorú 10 percemben befaltam az egészet,uána néztem,hogy jé,egy fél éve lejárt:D)

minsőségibb csokonál kb fél-1 évig nem fehéredik hacsak nem napon állt,és romlani is nehezen

kivétel a konyakmeggy és a hasonlóak

illetve a nagyon olcsó diszcsokik

nyugodtan add oda

2011. márc. 18. 06:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék neki. Sógornőmtől rendszeresen lejárt vagy majdnem lejárt csokikat kapunk. Mindig úgy érzem, hogy ott rohadt a spájzba vagy marha akciós volt, és úgy volt vele, hogy jó az. Volt olyan is, hogy ki volt fehéredve olyan régi volt, és persze nem mérgező, de még se olyan az íze. Szerintem ha adni akarsz, akkor tiszteld meg a másikat annyival, hogy frisset veszel, főleg, hogy érzem a soraidból, hogy nem akarsz rosszat adni.
2011. márc. 18. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:

OFF képekhez:

Na nesze neked Norbi Update, ugye? (úgyis jön a nyár) Ránézel ezekre a képekre és nem kell ide semmilyen Schuber-kedés és Rubintos 20 perces szadizás, rögtön nem fogsz még rágondolni legalább két hónapig és hozzányúlni még három hónapig a csokikhoz, nemde?!! Kell ennél jobb diétás recept? XD Banyek! Milyen jó kis céget lehetne ebből kihozni: nem is kellene semmit sem gyártani, csak felvásárolni a lejárt bonbonokat, átcsomagolni és feltüntetni valami diétás címkét, vagy valami "töltött húsi csokiba mártva", "élő csoki, adja annak aki le akar fogyni", vagy "garantált kétoldalú csokiundurusz minimum 2 hónapig" szlogent

ON:

Szerintem bontsd ki, fald fel (persze ha még jó) és inkább vegyél egy újat. Nem tudom hová lesz, munkahely, anyós, testvér, de jobb az ilyen pletykák elejét venni. Amúgy igaz nem volt kérdés, de ha kapok bonbont akkor az esetek 98%-ában meg szoktam nézni a lejáratot és ha nagyon közel van akkor kibontom, de ha már a szaga sem jó, akkor inkább kuka...

2011. márc. 18. 11:10
 18/19 anonim ***** válasza:
én imádom a csokit, de az a 2 hónap undor simán ment, ha most visszagondolok is öklendezek :))
2011. márc. 18. 14:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Inkább veszek újat, és megfogadom itt az egyik tanácsot a jelenlegit majd felfalom én...:)
2011. márc. 19. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!