Szalagavatóra mit illik ajándékozni? Valami jelképest, de mit?
Mifelénk nem fordult még elő, hogy valaki nem visz ajándékot ilyen rendezvlnyre. Szalagavató, ballagás, diplomaosztó, mindre illik ajándékot vinni. Keresztszülőknek pedig kifejezetten értékesebbet, mifelénk ékszer( arany), óra (természetesen valami márkás, értékes, maradandó a legelterjedtebb. De egy értékes könyv, album, stb. is lehet, ha a gyereknek már mindene megvan.
Bár az én családom eléggé szerteágazó, Tiszántúlon, Dunántúlon, Budapesten is vannak rokonok, és azokon a környékeken is mindig ajándékoznak.
Persze ez családfüggő is. Épp itt a Gyk.-n olvastam, hogy vannak akik még karácsonyra meg születés-,névnapra stb. sem vesznek ajándékot.
Tudod, így 50-en jóval túl már elég sok könyvem van, örököltem, kaptam, és valóban vettem is, mert gyűjtöm a könyveket. Szalagavatóra pedig illik vinni ajándékot, főleg a keresztszülőknek, annak idején mi is vittünk minden keresztgyerekünknek, általában aranyat, egyiküknek pedig egy svájci órát.
Az én gyerekeim is kaptak annak idején, ez már elég régen volt, mivel már felnőttek. Az unokáimnak is fogunk vinni, ha megérjük, ők még nem középiskolások.
Tanácsodat megfogadom, sűrűbben fogok illemtan-könyvet olvasni, és megpróbálok szöveget értelmezni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!