Kit hívjak meg a szalagavatóra, ill. a ballagásra? Fogalmam sincs mi legyen. Nem is akarok elmenni rájuk
A szalagavatói és ballagási szokásokat suli válogatja, de azért a lehtöbb suliban úgy van, hogy személyesen neked kell meghívni a vendégeket... sőt, ez a logikus, hiszen te tudod, kit szeretnél látni a szalagavatódon. Nálunk pl. nekünk kellett megrendelni az értesítőket, annyi db-ot, ahányat akartunk (mondjuk családonként egyet), aztán nekünk kellett elküldeni azoknak, akiket meg akartunk hívni.
Anyukád elég önző, ha egyedül nem hajlandó téged elkísérni... mert azt megértheti, hogy attól még, hogy elfogadtad, hogy van párja, a te ünnepeden nincs helye a pasasnak, ha ennyire utál téged és viszont, neki visont illene elmennie. Én a helyedben meghívnék még vmi olyan, akár távolabbi rokont, akivel jóban vagy, és anyukád is el tud vele beszélgetni... a többi rokonnak meg el lehet szépen magyarázni, hogy több rokont nem tud etetni a suli, vagy hogy anyukád egyedül nem akar menni, te nem akarsz anyukád párjával lenni, viszont baromi égő vagy kínos lenne, ha csak anyukád lenne ott.
05-07 22:37 vagyok
Annak ellenére, hogy ahogy írtam nálunk családtagot nem volt szokás vinni, rengetegen hoztak vendégeket, haverokat, tesót, unokatesót, de minimum a párjukat. De én egyedül mentem. Nem én voltam az egyetlen, és utólag bánnám ha nem lettem volna ott. Nem volt egy hejj de nagy buli, akkor már az érettségi bankett sokkal jobb. De sztem ne hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!