Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Négy éves tízezres fundamentán...

Négy éves tízezres fundamentának mennyi a számlanyitási díja?

Figyelt kérdés
Köszönöm a választ előre.

2013. márc. 1. 18:34
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

28%-os!

Az idézett mondatom a "félreérthető" kijelentésed után írtam le. Előtte ezt úgy fogalmaztam, ahogy az ott hangzott el:

-Van másik négy éves tízezres szerződés?

Erre mondta, hogy ez az egy van. Ezen kívül más összegűek vannak.

Ne haragudj, de Cseresznyefának igazat kell adnom. Annak ellenére, hogy ő független tanácsadó, te pedig fundamentás vagy, ő segített a szitumban. Te mindössze csak nekem és neki is az "igen" és a "nem" szavakat fejtetted ki mondatokban, de egyiket sem magyaráztad meg.

Ne haragudj, nem szoktam olyanokba belekötni, akik válaszolnak a kérdésemre, mert ha már megtisztelnek ezzel, akkor én nem fogom ezt kritikával "megköszönni", de most nem bírtam már tovább. Belém kötsz úgy, hogy rosszat idézel, már általam egyszer leírtat figyelmen kívül hagyva hívod fel a figyelmem, hogy "ne kezdjem a magas c-n", a másik válaszolónak pedig minden hozzászólásába belekötsz úgy, hogy nem támasztod alá semmi konkrétummal sem a véleményedet, hogy miért mondasz ellent.

Ennek a stílusnak semmi értelme.

2013. márc. 2. 21:14
 32/48 anonim ***** válasza:

"Hát nézd kedves 28%-os." Ez is egy farokméregetés, csak jelzem.

"Véleményem szerint tőlem a kérdező többet megtudott a szerződéséről, mint a "kompetens" Fundamentás üzletkötőjétől." Az meg kit érdekel, hogy a fele nem igaz ugye?

"Te konkrétan milyen használható információt osztottál meg itt a kérdezővel, vagy a fórumozókkal azon kívül, hogy a nemi szervedet szeretnéd méregetni?" A másik, amit utálok, ha valaki ferdít. Aki itt intenzív farokméregetést folytat, az te vagy, aminek szeretném, ha véget vetnél, mert amellett, hogy tenyérbe mászó, értelmetlen is.

"Nem érzed, hogy mennyire nem helyénvaló itt a stílusod még akkor sem, ha pipa vagy rám?" Na ezt sürgősen fejezd be! A stílusomon lovagolsz miközben félrevezetsz embereket és magadat fényezed? Van bőr a képeden...

"Gondolkozz el azon, vajon mi célból segítek itt egy olyan embernek eligazodni a Fundamentás szerződésében, ha én a konkurenciánál dolgozom? Mi ebben a kampányolás?" Miért, te azt gondolod, hogy én bárki a Fundamentához akarok csábítani? Részint semmi érdekem nem fűződik hozzá, részint név nélkül ez elég kalandos is lenne nem? Megint mellébeszélsz és ezt mint mondtam, mindennél jobban utálom. Pontosan tudod, miről beszélek, még ha játszod is a hülyét! Arról beszélek, hogy görény módon feketítesz be másokat -rohadt mindegy, hogy ezt épp Fundamentásnak, vagy más függő ügynöknek hívják- de, te, mint független csodaszakértő, te aztán hű, de etikus vagy. Hogy a független világban hány rohadt kókler dolgozik, arra valahogy sosem térsz ki, mindig sikerül a függő ügynököket rossz színben feltüntetned. Ettől csak az undorítóbb, hogy még le is tagadod!

2013. márc. 2. 21:18
 33/48 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, akkor itt álljunk meg egy röpke pillanatra! Egyrészt ki mondta, hogy Fundamentás vagyok? Másrészt, semmi gond, hallgass nyugodtan cseresznyefára, sok sikert hozzá! De ha véletlenül kiderül, hogy félretájékoztatott, kihez mész panaszra? A Fundamentához? Milyen alapon? Nem az ő üzletkötőjük. Én itt a vitát befejeztem, te meg döntsd el, hogy karsz-e kezdeni magaddal valamit, vagy nem. Ha igen, akkor kérj egy tanácsadót a Fundamenta honlapján (magasan képzett szakértő tanácsadót fognak delegálni, nem kezdőt és nem kóklert, vagy hallgass mindenki másra, aki szembejön veled és kikiáltja magát mindentudónak. A választás a tied. Azt meg fel kéne lassan ismerni, hogy vannak témák, amiknek a megbeszélésére nem alkalmasak az ilyen komolytalan fórumok, részben mert ezer félreértésre ad lehetőséget, részben, mert nem tudhatod, milyen okostojás tömi tele a fejed hülyeségekkel.
2013. márc. 2. 21:24
 34/48 A kérdező kommentje:

28%-os!

Azt gondolod, hogy amit itt olvasok, én az alapján cselekszek fejvesztve?Arra nem gondoltál, hogy az itt szerzett információk számomra mindössze iránymutatók, és azoknak még utána járok a legbiztosabb helyen? Jelen esetben a fundamentánál?

2013. márc. 2. 21:36
 35/48 A kérdező kommentje:

Cseresznyefa, fogalmam sincs.:) Bocs, hogy már nevetek, de már itt tartok. Fogalmam sincs, hogy mivel váltottad ki a másik válaszoló ezen méretű haragját.:)

Részemről, csak azt tudom mondani, hogy igen hasznosak a válaszaid számomra, amiket köszönök is.

Az e-mail címet hamarosan küldöm. Azt hiszem hasznos lesz jövő héten, mikor találkozok az üzletkötővel. Persze ha számunkra pozitív megoldásra jutunk.

Persze ha nem, akkor is jó lesz felkészülten menni, mert észrevettem, hogy az illetőnek csak addig van bátorsága, amíg meg nem tapasztalja, hogy nem tájékozatlan emberrel áll szemben.

2013. márc. 2. 21:46
 36/48 anonim ***** válasza:

Mindenképpen javaslom a Fundamenta ügyfélszolgálatát is felhívni, mert az ottani beszélgetésről hangfelvétel készül és ott valóban minden kérdésre szakszerű választ kaphatsz.

Egyébként a honlapjukon is látszik, hogy kétféle megtakarítási termékük van (illetve 3, de az Téged most nem érint):

[link]

Az viszont érdekes, hogy a kalkulátoruk már csak a 3,9%-os terméküket mutatja, arra lehet kalkulálni vele.

2013. márc. 2. 21:53
 37/48 anonim ***** válasza:

"Arra nem gondoltál, hogy az itt szerzett információk számomra mindössze iránymutatók..."

Hát ez az. Gondold végig mit mondtál. Ez egy qrva nagy önellentmondás.

Ha meg nem tudod, hogy miért húz fel ez a tudálékos s.fej akkor nincs miről beszélni. Ő nagyon jól tudja, még ha tetteti is a hülyét.

2013. márc. 2. 23:31
 38/48 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Úgy látszik, sajnos nem egy nyelvet beszélünk.:( Gondolkodtam, de nem jövök rá, miért nagy ellentmondás.

2013. márc. 3. 08:17
 39/48 anonim ***** válasza:

28%-os, semmilyen önellentmondás nincs abban, hogy a kérdező megpróbál több forrásból is informálódni és nagyon jól teszi, ha az itt kapott válaszokat lekontrollálja majd a hivatalos helyeken.

Bízz benne, elég intelligens hozzá, hogy megszerezze a helyes információt arról, amire kíváncsi.

Az agresszív, közönséges stílusodról viszont az jutott eszembe - ha az lenne a leghőbb vágyam, hogy innen rengeteg ügyfelet szerezzek - esküszöm megfogadnálak prókátornak.:)

Annyira jól csinálod, hogy ellenszenvessé válj a kérdező számára, hogy már ez miatt is hozzám fordulnának segítségért.:)

Eszembe jutott erről egy vicc:

Egy rabbi és egy katolikus pap elmegy a zsinagóga elé adományokat gyűjteni. Az arra járók sajnálkozva, megvetően végigmérik a papot, majd tüntetően a rabbinak adnak pénzt. Egyszer csak egy jóakaró járókelő félrehívja a papot, majd ezt mondja neki.

- Atyám, nem jó helyet választott az adomány gyűjtésre, nem látja, hogy ide nem a maga hívei járnak?

A pap mosolyogva visszamegy a rabbihoz, majd a fülébe súgja:

- Látod, megmondtam, hogy érdemes lesz papnak öltöznöm, sokkal több adományt gyűjtöttél ma, mint eddig bármikor:).

Igazán megtisztelő, hogy tartasz annyira okosnak, hogy tudjam, mivel lehet kihozni a sodrodból, de azért ne húzd fel magad nagyon, mert árt az egészségednek.

2013. márc. 3. 08:17
 40/48 anonim ***** válasza:

"28%-os, semmilyen önellentmondás nincs abban, hogy a kérdező megpróbál több forrásból is informálódni és nagyon jól teszi, ha az itt kapott válaszokat lekontrollálja majd a hivatalos helyeken." És a mellémagyarázás folytatódik. Annyira beléd ivódott a sz.rkeverés, hogy észre sem veszed már a mindennapjaidban. Lefogadom, hogy nő vagy. Az a qrva nagy ellentmondás, hogy nem veszi komolyan az itt olvasottakat, de azért irányadó... no comment.

"Az agresszív, közönséges stílusodról viszont az jutott eszembe - ha az lenne a leghőbb vágyam, hogy innen rengeteg ügyfelet szerezzek - esküszöm megfogadnálak prókátornak.:)" Jó szöveg. Ha nem az a célod, hogy innen vadássz ügyfelet a nagy válságba, minek ajánlgatod magad mindenkinek, mint egy útszéli qrva? Mellesleg aki egy fórumon tájékozódik, az meg is érdemli, hogy nálad kössön ki.

"Annyira jól csinálod, hogy ellenszenvessé válj a kérdező számára, hogy már ez miatt is hozzám fordulnának segítségért.:)" Majd megbánják, ha egyszer rájönnek, hogy átb.szod őket.

"Igazán megtisztelő, hogy tartasz annyira okosnak, hogy tudjam, mivel lehet kihozni a sodrodból, de azért ne húzd fel magad nagyon, mert árt az egészségednek." Ne értékeld túl magad! Amivel te felhúzol, az a módszeres mellébeszélésed, az undorító rejtett lejárató kampányod. Az asztalt is rád tudnám borítani, rühellem az ilyen ügyfélvadászó kóklereket, akik mások átb.szásából élnek. Undorítóbb a fajtád, mint a politikusoké.

2013. márc. 3. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!