Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A bankok meddig akarják még...

A bankok meddig akarják még kiszipolyozni azokat a devizahiteleseket, akik már alig bírják a törlesztést és akiknek már elmaradása keletkezett?

Figyelt kérdés
Mikor tesz már ez ellen a Jobbik?
2013. jan. 25. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
A Jobbik egy ellenzéki párt, sok mindent nem tehet.
2013. jan. 25. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem kellett volna devizahitelt felvenni!A médiában eleget mondták, hogy ez kockázatos.

A bankok nem szipolyozzák kii az ügyfeleiket. Csupán az aktuális árfolyamot veszik figyelembe. Az pedig mostanában emelkedik. Ez nem a bankoktól függ.

2013. jan. 25. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
sajnálom azokat, akik megszívták ezt az egészet. de szerinted mi lenne a jó megoldás? Állambácsi (vagyis mi, adófizetők!!!), legyen nagyvonalú, és húzza ki a bajból azokat, akik felelőtlenül vettel fel hitelt? ha ez így működne, akkor bárki bármit megtehetne, hisz nem járna következményekkel.
2013. jan. 25. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Amíg ki nem fizetsz mindent, mert ez nem a bank hibája, hanem a hitel felvevő magánügye.
2013. jan. 25. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nincs devizahitelem, viszont nagyon sajnálom őket,mert például a környezetemben nagyon sokan most érték el,hogy nem tudják már fizetni a megemelkedett törlesztőt. Eddig bírták és fizették is rendesen. Aki azt mondja,hogy a bankok nem tehetnek róla az nem mond igazat. És akkor bizony nem hangoztatták,hogy ez mennyire kockázatos,mert inkább ráerőszakolták az emberekre a devizahitelt. Nekünk is azt akartak mindenáron adni, erőszakosan. Én ragaszkodtam a forinthitelhez. Ez a szerencsénk,mert tudjuk fizetni a törlesztőnket,mert nem emelkedett,sőt pár ezer forinttal még kevesebb is lett.

Ami a megoldás lenne laikusként. Visszaállítják a kezdő törlesztőrészletet,amit az elején vállaltak az emberek. Azt valószínű tudnák fizetni is. A bankok akkor is jól keresnének. Na de ez csak az én laikus véleményem. :)A Jobbik semmit nem tehet és nem is fog. Addig jár a szája,amig nem kerülne hatalomra,onnantól már nem érdekelné őket sem a nép....

2013. jan. 25. 17:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Van 1 havi elmaradásom. Szóval utcatöltelék lesz belőlem idővel?
2013. jan. 25. 18:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul unkanélküli vagyok és árfolyamgáttal fizetek 68ezer forintot.
2013. jan. 25. 18:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Aeddig lehet... & még tovább !
2013. jan. 25. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Látom nincs jó válasz a kérdésedre! Miért nem válaszol az valami okosat,aki mindenkit lepontoz,ha Te voltál kérdező,akkor gratulálok és ne tegyél fel kérdést,ha nem tetszenek a válaszok.
2013. jan. 27. 08:29
 10/12 anonim válasza:
33%

vagy Te és a hiteled, aztán az állam, majd a bank, utána EU és hasonlók, majd Amerika, azután egy nép és afölött valakik. Na majd ha azok a valakik úgy döntenek hogy elég volt akkor szépen lejön a létrán az infó, hogy elég volt.

Egyébként elítélem azokat a válasz adókat, akik könnyelműen elítélik a hitelt felvevőket, hiszen nincsenek tisztában az adott helyzettel. Nekem ugyan van egy "szerencsére" minimális devizahitelem, ami miatt nincs soha elmaradásom meg hasonlókkal nem küzdök, viszont maga a tény, hogy arányokat tekintve mi az amit akkor elfogadott az ember, hogy annyit még fisszavizet azért az összegért és mit kérnek most???

A Jobbik és egyebek cs az utolsó előtti helyen állnak, ahol te vagy az utolsó.

2013. jan. 29. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!