Bankváltás OTP-ről. Melyiket lenne érdemes megpróbálnom?
Első diákmunkám óta OTP-s vagyok. Eddig minden szép és jó volt, így nem is váltam meg tőlük. A bankom mindig berakott a kötelező életkorváltásoknál a nekem megfelelő csomgaba.
Most havidíjas Net számlacsomagom van ami havonta 500ft ha megy rá jövedelem és havi 1500ha nem.
Ez kicsit kiverte a biztosítékot. A többi bankánál is van számlavezetési díj de 2-300ft-nál nem láttam még magasabbat.
Így úgy döntöttem hogy az OTP-től könnyes búcsút veszek és keresek egy másik bankot. Az ügyintéző szerint máshol sem járok jobban mert ott másra fizetem meg ugyanezeket. Mindenesetre holnap vagy holnapután utazom be és elintézzük a formaságokat.
Kérdésem: Melyik bankot érdemes megkeresnem. Használom a kártyám (ezzle szeretek fizetni mindenhol) Használom a netes számlám internetes fizetéshez és jó volt a megtakarítási számlám is ahol a pénzem után egy havi 6-700ft kamat mindig érkezett.
Most valami újba kell kezdenem. Esetleg tényleg igaza van az OTP-snek és máshol se járok jobban (ezt mondjuk kétlem, ő se nagyon erősködött :P inkább csak megpróbálta)?
A Gránit Banknál az alapszámla-csomaghoz is 950 HUF az éves kártyadíj. 4 alkalommal lehet ingyenesen bármely magyarországi ATM-ből pénzt kivenni.
A 2 takszövös +2 bármely belföldi ATM lehetőség azokra a kártyákra vonatkozik, amiket még nem a Gránit Bank bocsátott ki, ilyet Te már nem fogsz kapni.
Nézz szét náluk, én eddig jól kijövök velük! ;)Nem értek "meglepetések"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!