Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tudnék tenni? Kilátástalan...

Mit tudnék tenni? Kilátástalan lett az anyagi helyzetünk.

Figyelt kérdés

Szüleim hiteleket vettek fel, amiket most úgy tűnik nem bírnak visszafizetni. 20-á lejár a határidő, a beígért pénz amiből kifizették volna pedig késik. Ha nem fizetik be időben, akkor a bank viszi a házat...Én most kezdtem az egyetemet, és ne tudom, hogyan tudnék segíteni anyuéknak..:(

19/L

2011. dec. 9. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"20-á lejár a határidő, a beígért pénz amiből kifizették volna pedig késik. Ha nem fizetik be időben, akkor a bank viszi a házat.."

Ez pontosabban hogy van?

2011. dec. 9. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
átmész passzív félévre és elmész dolgozni.
2011. dec. 9. 18:28
 3/13 A kérdező kommentje:
A biztosítótól kapunk pénzt, és apukám fizetése az ami késik. És mivel az késik, így nem tudjuk határidőn belül kifizetni a hitel tartozást.
2011. dec. 9. 18:30
 4/13 anonim ***** válasza:
nem tudnak hosszabbítást kérni?
2011. dec. 9. 18:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos elég kevés - mondhatni semmi - az infó ahhoz, hogy konkrét segítséget adjunk. Gondolom a bankkal már folytak egyeztetések ...

2011. dec. 9. 18:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Én kérnék a biztosítótól egy hivatalos papírt, hogy édesapjának legkésőbb ÉÉÉÉ.HH.NN-ig kifizetnek X. Ft-ot, és ezt bevinném a bankba. A banknak sem érdeke, hogy házárverés legyen, ők is sokat buknak rajta.
2011. dec. 9. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Biztosító pontosabban? Személyi sérülés miatti kifizetés? Egyösszegű vagy életjáradék?

Férjem ilyenekkel foglalkozik, úgyhogy a kelleténél képzettebb vagyok ebben :)

2011. dec. 9. 18:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, nem idegeskedj annyira. Anyósoméknak már 2 éve viszi a bank a házat, ráadásul úgy, hogy ő jogtalanul vett fel több hitelt (a régi időben, mikor csak ikszelgetni kellett, hogy van-e tartozása máshol). Azóta is van, amelyiket egyáltalán nem fizeti, a többit szinte tökig tiltják a fizetéséből, de a házat nem viszik.

Ahhoz nagyon komoly indok kell a banknak.

2011. dec. 9. 18:36
 9/13 anonim ***** válasza:

"A biztosítótól kapunk pénzt, és apukám fizetése az ami késik. És mivel az késik, így nem tudjuk határidőn belül kifizetni a hitel tartozást.

"

És ez lenne az elso csúszásotok? Akkor még nem "viszi a házat" a bank....

Ez meg nem a Ti hibatokbol van, tehat a tobbletkoltseget annak kell allnia, aki hibás ebben.

2011. dec. 9. 18:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha épp az aktuális törlesztőrészlettel késtek lehet kérni pár nap haladékot-gondolom addigra megérkezik apud fizuja,vagy az a bizonyos beígért pénz.

Keress te is melót,akár diákszövetkezeten keresztül és akkor be tudsz segíteni.

Amellett nézz körül a lakásban,mivel lehetne spórolni(villany, telefonszámla, fűtés,víz)

2011. dec. 9. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!