Mit tehet velem az Eos Faktor?
Összejött a T-Mobilnál egy kisebb-nagyobb tartozásom. Természetesen nem direkt modon totál munkanélküli lettem,átvette az Eos Faktor. Ők hívtak egy párszor telefon,kb 2-3hétre leszálltak és most küldtek egy smst ami igy hangzik:
Önnel szembeni követelésünket ÁLLAMI KÉNYSZER igénybevételével fogjuk érvényesíteni.Mire számíthatok?Természetesen hamásnem részletben szeretném kifizetni,de jelenleg most erre sincs esély. Ezt ők ugysem fogják megérteni,mert max 1héten belül várják az első részletet...szóval ez kilőve.
Na most már én is hozzászólok, én is ott dolgozom egy ideje.. legfontosabb amit szeretnék közölni, hogy ha jól olvastam akkor az egyik kommentelőnek meg voltak a megfelelő iratai, mégis úgymond -elnézést a szóhasználatért- b@szott beküldeni, mert hogy mekkora poén. Szerinted hivatalos papírok nélkül mi honnan tudjuk, hogy neked a bíróság döntést hozott?
Arról nem beszélve, hogy valakinél olvastam, hogy viccből más számokon telefonál be!? Akkor most annyit szeretnék mondani, hogy pont az ilyen hozzáállások miatt tartunk ott ahol tartunk. Mert mikor kitelefonálok és hallom a kérdéseket, hogy "de fizetjük rendesen, miért hívnak, miért kapunk sms-t" őket sajnálom.. de pont az olyan emberek miatt van ez, akik sz@rnak az egészbe és viccet csinálnak belőle. Nem érzem magam 'Istenkirálynak' mikor dolgozom és telefonálok. Dolgozni megyek be, az még csak ráadás, hogy munkám közben tapasztalom, hogy vigyázzak az életben, és vigyázzak azzal hogy mit írok alá.. de már diák fejjel is tudom, hogy a kölcsönt meg kell fizetni. És szerinted majd TE döntöd el hogy mikor mit fogsz visszafizetni? Hol élsz te? Tartozásod van, és kénytelen leszel kifizetni az utolsó fillérig. Vagy keménykedsz tovább és majd valahogy kifizeted? És mi van ha majd évek múlva azt a nagy összeget már sehogy nem tudod majd kifizetni? Tisztában vagy vele hogy az adósság ugyanúgy öröklődik akár bármiféle vagyon vagy ingatlan? És lehet nincsenek gyermekeid, de szülői ág vagy oldalág is simán örökölhet..
Úgyhogy nyugodtan hagyjátok csörögni a telefont, én szeretek olyanokkal beszélgetni akik tényleg meg akarják oldani a problémájukat és nem a 'nemiszervük ritmikus húzogatásával' töltik az időt..
Várnám a segítséget mert már szinte naponta zaklatnak.
Vagy fizessem be az egészet? remélem te tényleg segítesz és nem csak egy szájhős vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!