Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tehet velem az Eos Faktor?

Mit tehet velem az Eos Faktor?

Figyelt kérdés

Összejött a T-Mobilnál egy kisebb-nagyobb tartozásom. Természetesen nem direkt modon totál munkanélküli lettem,átvette az Eos Faktor. Ők hívtak egy párszor telefon,kb 2-3hétre leszálltak és most küldtek egy smst ami igy hangzik:

Önnel szembeni követelésünket ÁLLAMI KÉNYSZER igénybevételével fogjuk érvényesíteni.Mire számíthatok?Természetesen hamásnem részletben szeretném kifizetni,de jelenleg most erre sincs esély. Ezt ők ugysem fogják megérteni,mert max 1héten belül várják az első részletet...szóval ez kilőve.

2011. jún. 15. 18:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
49%

Jajj de jó, egy EOS-os végre :) Alig vártam már, hogy egy "élő emberrel" találkozzak tőlük. Megkérdezhetem, hogy az elévült követelést mikor vagytok hajlandók bíróságra adni? :D csak mert ezért könyörgöm, hogy JÖJJENEK MÁR a végrehajtók, de sajnos nem jönnek.... Pedig annyira várom, és annyira örülök, amikor ti hívtok, mert mindig olyan jól elbeszélgetünk, és olyan jó húzni a fajtátotak :D Persze röhögök a markomban, mert a kezemben van az elévülés bizonyító dokumentumhalmaz, de azért csak szórakozunk kicsit, elvégre egyszer élünk :D

A kérdezőnek pedig: az EOS NEM BEHAJTÓ CÉG. Ez szemen szedett hazugság, hazánkban végrehajtói jogköre elmondtam, hogy kinek van. Az EOS adósságkezelő cég. Nem tilthat le, nem foglalhat le, nem tehet semmit a "levelezünk és a telefonálunkon" kívül. Én már direkt kamu (maszkírozott) számokról hívom, csak, hogy az kerüljön az "adatbázisukba" :) aztán próbálkozhatnak :)

Szánalom, amit csinál, de ahogy a kedves bennfentes is mondta, marha jól megél belőle. Kihasználja az emberek hiszékenységét és a megfélemlítés módszerét, majd kaszál.

Hozzáteszem: ha a követelés engedményezve van, akkor simán elengedik a kamatot, és a tartozás felét is, mert kb. 10%-on veszik az engedményezett tartozásokat, tehát még mindig megéri nekik... :D

2011. jún. 17. 19:04
 22/101 anonim ***** válasza:
0%

az eos szolgáltatásai:

Hitelkártya-tartozások behajtása

Késedelmes fizetések és adósságok beszedése

Követelésbehajtás

Részletfizetési megoldások

Külföldi követelések behajtása

nagyon buták vagytok és nagyon nagyot fogtok koppanni.egy tartozás soha nem évül el,csak nő és ha ti nem fizetitek,akkor ha lesz veletek valami,az utánatok maradottak öröklik meg(szülő,gyermek,testvér).szomorú,hogy azt hiszitek,kitoltok valakivel,mert nem veszitek fel a telefont.csak saját magatokkal szúrtok ki.

2011. jún. 20. 13:52
 23/101 anonim ***** válasza:
41%
En komolyan nem ertem az ilyen embereket. Ha te adnal kolcson sok penzt, az illeto meg nem adja vissza, mert most neki epp nincs munkaja, kivancsi vagyok milyen lenne a hozzaallasod. Feltetelezem, nem legyintenel es pajkos mosollyal az arcodon azt mondanad, "rendben, raersz barmikor, csak szep nyugodtan". Vagy ha lenne vallalkozasod es lehetne hitelbe vasarolni, aztan elfelejtenek az emberek visszaadni, mit szolnal? A bankok nem kedvesek, a szolgaltatok sem azok, ez teny, lehuznak minket, mert van ra modjuk, mert nekunk meg vannak igenyeink. (tv, telefon stb...) Attol meg, ha igenybe veszel egy szolgaltatst, kolcsont igenyelsz, akkor azt kutya kotelesseged rendezni. Nem meg neked haborogni es jatszani az eszed. Aki pedig azt irta, hogy direkt hivogat minket, annak gratulalok az intelligenciajahoz. Nehogy majd koppanj. Egyebkent meg nagyon raerhetsz, de sebaj, engem ezert megfizetnek, tehat szivesen beszelgetek veled barmikor. Ha itt adsz egy telszamot, holnap akar mar dumcsizhatunk is. :) Gondolom nincsenek barataid, ha neked az eos jelenti az szorakozast. :)
2011. jún. 20. 15:14
 24/101 anonim ***** válasza:
51%
Amennyiben én adok kölcsön pénzt, valószínűleg nem várom meg, hogy elévüljön a tartozás... Erre csak ennyit válaszolok. A többi EOS-os sablonszöveg, hallottam már nem egy "operátortól". A telefonszámom tudjátok, hívj bátran, már úgyis rég beszéltünk :) De legyen előtted jogszabálygyűjtemény, mert abban elég gyengék vagytok :P
2011. jún. 20. 18:01
 25/101 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem annyira gyengek nem vagyunk...pereltek mar hozzad hasonlo emberkek, erdekes meg soha nem nyert egyik se. Pedig ugyvedek is szoktak nagyoskodni a millios hitelukkel, mondvan ok ugyvedek. Sajna ok is vesztettek. De lett szep ceges autonk. :)
2011. jún. 20. 20:43
 26/101 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa ez a nem nyert egyik sem. Nekem van jogerős ítéletem, amelyben kimondta a bíróság az elévülést... Tehát kicsit sántít az "egyik sem" kijelentésetek.

Nem a követeléssel nem értek egyet, hanem bebuktátok az elévülés okán. És ezzel ti magatok is tisztában vagytok, ezért nem történik előrelépés. De azért próbálkoztok, hátha :D

A legszebb az volt, amikor felszólítottatok, hogy igazoljam, hogy mivel támasztom alá azt, hogy a követelés elévült :) Bánom, hogy nem küldtem egy csörgőórát...

2011. jún. 20. 20:58
 27/101 anonim ***** válasza:
0%
Na igen, igazad lehet, fel millios ugyfelkorrel a mi 50 emberunk nem biztos, hogy elbir kifogastalanul. Azert a havi 250 millios bevetelunk megvan. :) Egyelore ezzel eleldegelunk, nem kell csorgora, koszi! :)
2011. jún. 20. 21:23
 28/101 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem állította, hogy az adósságkezelés nem biznisz :) Ezt eddig is tudtuk... ;)
2011. jún. 20. 21:33
 29/101 A kérdező kommentje:

háhá végre valaki megmondta,hogy igenis vannak helyzezetek amikor nem mi kopp,hanem ti kopp.ennyi.

csak az a szánalmas,hogy igy beszélsz velem szemben miután elmondtam már,hogy kifogom fizetni ahogy lehetőségem lesz. az unalmas szöveggel,hogy kérjek kölcsön lelehet kopni mivel ha tudnék kölcsön kérni valószínű kértem volna de tudod mit?inkább nem...utána meg oda tartozzak ? :DDhülyének legalább ne nézzetek már senkit...

majd ahogy lesz munkalehetőség,kifogom fizetni méghozzá úgy,hogy nem is fogom részletfizetési lehetőséget kérni csak utalni ahogy nekem tetszik ennyi.én nemfogok olyan emberekkel tárgyalni akik úgy gondolják,hogy ők többek bármivel is nálunk...mert az én szememben semmivel sem vagytok többek.csak buta emberek.ha nem lennél buta nem osztanád itt az észt és rég felfogtad volna AKKORIS HA EGYSZER IROM LE: ha lesz melom,kifizetem : ))))))))))))))))))))

2011. jún. 21. 07:52
 30/101 anonim ***** válasza:
55%
Hallod te nagyon sotet vagy. Eloszor is segitettem, mar az elejen, hogy majd kerj kamatmenteset, mivel a kamat eleg nagy osszeg. De te ahhoz is hulye vagy, hogy ezt felfogd, inkabb jatszod az agyad, hogy ha majd lesz munkad kifizeted egybe, kamattal. Gratulalok... Egyebkent nekem ez diakmunka, gyogyszerfejleszto, rakkutato leszek...annyira hulye csak nem vagyok, de azert kossz a hozzaszolast.
2011. jún. 21. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!