Mit tehet velem az Eos Faktor?
Összejött a T-Mobilnál egy kisebb-nagyobb tartozásom. Természetesen nem direkt modon totál munkanélküli lettem,átvette az Eos Faktor. Ők hívtak egy párszor telefon,kb 2-3hétre leszálltak és most küldtek egy smst ami igy hangzik:
Önnel szembeni követelésünket ÁLLAMI KÉNYSZER igénybevételével fogjuk érvényesíteni.Mire számíthatok?Természetesen hamásnem részletben szeretném kifizetni,de jelenleg most erre sincs esély. Ezt ők ugysem fogják megérteni,mert max 1héten belül várják az első részletet...szóval ez kilőve.
Jajj de jó, egy EOS-os végre :) Alig vártam már, hogy egy "élő emberrel" találkozzak tőlük. Megkérdezhetem, hogy az elévült követelést mikor vagytok hajlandók bíróságra adni? :D csak mert ezért könyörgöm, hogy JÖJJENEK MÁR a végrehajtók, de sajnos nem jönnek.... Pedig annyira várom, és annyira örülök, amikor ti hívtok, mert mindig olyan jól elbeszélgetünk, és olyan jó húzni a fajtátotak :D Persze röhögök a markomban, mert a kezemben van az elévülés bizonyító dokumentumhalmaz, de azért csak szórakozunk kicsit, elvégre egyszer élünk :D
A kérdezőnek pedig: az EOS NEM BEHAJTÓ CÉG. Ez szemen szedett hazugság, hazánkban végrehajtói jogköre elmondtam, hogy kinek van. Az EOS adósságkezelő cég. Nem tilthat le, nem foglalhat le, nem tehet semmit a "levelezünk és a telefonálunkon" kívül. Én már direkt kamu (maszkírozott) számokról hívom, csak, hogy az kerüljön az "adatbázisukba" :) aztán próbálkozhatnak :)
Szánalom, amit csinál, de ahogy a kedves bennfentes is mondta, marha jól megél belőle. Kihasználja az emberek hiszékenységét és a megfélemlítés módszerét, majd kaszál.
Hozzáteszem: ha a követelés engedményezve van, akkor simán elengedik a kamatot, és a tartozás felét is, mert kb. 10%-on veszik az engedményezett tartozásokat, tehát még mindig megéri nekik... :D
az eos szolgáltatásai:
Hitelkártya-tartozások behajtása
Késedelmes fizetések és adósságok beszedése
Követelésbehajtás
Részletfizetési megoldások
Külföldi követelések behajtása
nagyon buták vagytok és nagyon nagyot fogtok koppanni.egy tartozás soha nem évül el,csak nő és ha ti nem fizetitek,akkor ha lesz veletek valami,az utánatok maradottak öröklik meg(szülő,gyermek,testvér).szomorú,hogy azt hiszitek,kitoltok valakivel,mert nem veszitek fel a telefont.csak saját magatokkal szúrtok ki.
Kicsit furcsa ez a nem nyert egyik sem. Nekem van jogerős ítéletem, amelyben kimondta a bíróság az elévülést... Tehát kicsit sántít az "egyik sem" kijelentésetek.
Nem a követeléssel nem értek egyet, hanem bebuktátok az elévülés okán. És ezzel ti magatok is tisztában vagytok, ezért nem történik előrelépés. De azért próbálkoztok, hátha :D
A legszebb az volt, amikor felszólítottatok, hogy igazoljam, hogy mivel támasztom alá azt, hogy a követelés elévült :) Bánom, hogy nem küldtem egy csörgőórát...
háhá végre valaki megmondta,hogy igenis vannak helyzezetek amikor nem mi kopp,hanem ti kopp.ennyi.
csak az a szánalmas,hogy igy beszélsz velem szemben miután elmondtam már,hogy kifogom fizetni ahogy lehetőségem lesz. az unalmas szöveggel,hogy kérjek kölcsön lelehet kopni mivel ha tudnék kölcsön kérni valószínű kértem volna de tudod mit?inkább nem...utána meg oda tartozzak ? :DDhülyének legalább ne nézzetek már senkit...
majd ahogy lesz munkalehetőség,kifogom fizetni méghozzá úgy,hogy nem is fogom részletfizetési lehetőséget kérni csak utalni ahogy nekem tetszik ennyi.én nemfogok olyan emberekkel tárgyalni akik úgy gondolják,hogy ők többek bármivel is nálunk...mert az én szememben semmivel sem vagytok többek.csak buta emberek.ha nem lennél buta nem osztanád itt az észt és rég felfogtad volna AKKORIS HA EGYSZER IROM LE: ha lesz melom,kifizetem : ))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!