Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A nagyot csökkenő állampapír...

A nagyot csökkenő állampapír kamatok helyett milyen más befektetéseket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Befektetési alapok, kötvények stb. érdekel, banki termékek, fontos a minél magasabb hozam és az időtartam, most 1-1,5 évre tudok tervezni, így eddig szeretném lekötni maximum.

jan. 15. 20:50
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

"Bitcoin".

Köszönöm, de csak banki termék érdekel. Ilyen választ viszont sajnos még nem kaptam.

jan. 16. 06:29
 12/46 anonim ***** válasza:
63%

Vedd meg bármelyik bank bármelyik deviza alapú befektetési jegyét.

Az adók, számlavezetési díjak, alapkezelési költségek megfizetése után ha szerencséd van, akkor talán lesz annyi profitod rajta mint az állampapíron, de lehet hogy még annyi se, csak bukó.

jan. 16. 07:34
 13/46 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy itt mindenki csak segíteni próbál neked hogy ne csinálj butaságot.

Azért mert az állampapír hozamai nominálisan alacsonyabbak lettek, ettől még a bankok által kínált befektetési alapok, kötvények rohadtul nem lettek jobb lehetőségek... Pláne nem egy 1-1,5 éves befektetés időtávon.

jan. 16. 08:20
 14/46 A kérdező kommentje:

"Amúgy itt mindenki csak segíteni próbál neked hogy ne csinálj butaságot."

Köszönöm, ha azt látom, hogy a vélemények nagyobb része azt javasolja, hogy ne váltsak az állampapírról, akkor nem fogok. Az eddigi válaszok alapján nem is fogok állampapírról másra váltani.

jan. 16. 12:29
 15/46 anonim ***** válasza:
39%

14

Jól teszed...

jan. 16. 13:57
 16/46 anonim válasza:
0%
Mi a helyzet a befektetési arannyal? Ha tartja az árfolyamot, 2 uncia arany vásárlásával (kb. 2.2 mFt) egy év után félmillió forint nyereséggel lehet kiszállni.
jan. 17. 17:04
 17/46 anonim ***** válasza:
31%

" Ha tartja az árfolyamot"

Ha meg úgy beszakad az ára mint 2012 után, akkor bukik rajta egy nagyot.

jan. 17. 18:32
 18/46 A kérdező kommentje:
"befektetési arannyal" banki termékek között lenne ilyen????
jan. 17. 19:20
 19/46 anonim ***** válasza:
31%
Az egyik nagy kereskedelmi bank kínálatában találtam aranyhoz befektetési alapot. De még a terméktájékoztatóban is le van írva, hogy javasolt tartási ideje minimum 5 év. Szóval ez is extrém kockázatos 1-2 évre ki be ugrálni belőle. Meg ugye ugyan úgy sújtják a magas költségek, mint az összes többi banki terméket - adó.
jan. 17. 19:39
 20/46 anonim válasza:
0%
Nem hozzád szóltam kérdező.
jan. 17. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!