Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Providentet akarok felvenni?

Providentet akarok felvenni?

Figyelt kérdés

Azt hallottam ők nem kérnek munkáltatói igazolást. Igaz ez?

A cég ahol dolgozom nem tölti ki ...

ma 02:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem igaz. Kérnek.

Vagy munkáltatói igazolást kérnek, vagy bankszámlakivonatot, amin rajta van a fizetésed.

De ha rám hallgatsz, elfelejted a providentet.

ma 02:23
 2/23 A kérdező kommentje:
Hát én se jó kedvemből akarom felvenni sajnos.
ma 02:26
 3/23 anonim ***** válasza:
13%
Most komolyan, ennyire kell az az Iphone?
ma 04:59
 4/23 anonim ***** válasza:
39%
3. Megkeseredett egy nyomorult lehetsz te is lol
ma 05:48
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
3 éve vettem fel Providentet. Semmi gondom nem volt velük, korrektek voltak, de kellett hozzá munkáltatói.
ma 06:51
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
2022-ben vettem fel kölcsönt náluk, elég volt a bankkivonat.
ma 08:33
 7/23 anonim ***** válasza:
26%
#4 Pedig igaza van. A Providentet csak az ostoba réteg veszi fel és általában fölösleges baromságokra.
ma 08:33
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
7. Pont előtte írta a kérdező, hogy nem jókedvében veszi fel sajnos. Van ilyen helyzet. Legalább nem kellene rögtön meghazudtolni és gúnyolódni egy esetleg valóban nehéz helyzetben lévő emberrel, mert az bunkóság. Persze, mindig esélyes hogy marhaságokra veszi fel valaki, de ha van esélye, hogy ez nem így van, akkor minek belerúgni a földön fekvőbe? (Azért, mert a 3-asnak ez a legjobb szórakozása hajnali négykor - na ezért írtam, amit írtam, látom inkább mindenki a kérdezőbe rúgna bele, nyugodtan ezt a választ is lepontozhatjátok, az is egy rúgás, legalábbis nektek, engem nem érdekel, kedves egészségetekre)
ma 10:06
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell munkaltatoi. Szeptemberben vettem fel es boven eleg volt a munkaber megjelolesu bankszamlakivonat.
ma 10:16
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha fel is veszed kérdező, csak is utalással vállald a fizetést. Otthoni szolgáltatás címen majdnem a dupláját kell visszafizetni.

Azt, hogy miért van rá szükséged Te tudod, de tényleg csak akkor ha nincs más megoldás.

ma 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!