Akarok nyitni egy bitcoin számlát és azt lenne a ké*désem, hogy ezt hogy lehetne a legbiztonságosabban?
Találtam honlapot amivel lehet címet és kulcsot generálni, de az ugye elég kérdéses, hogy az üzemeltető nem figyeli e.
Aztán olvastam, hogy online is működnek ezek, de akkor meg arra gondolta, hogy nem jó, mert lehet, hogy feljegyzi valahová és utána küldi el másnak.
Hogy tudnék akkor címet csinálni?
Vagy ezek megbízhatóak?
A binance nem ad privát kulcsot.
Az a kérdésem, és a gondom, hogy ha csonálok egy bitcoin tárcát (adress és privát key), akkor azt, hogy tudom a legbiztonságosabban megcsinálni?
Vannak netes generátorok, de ki tudja, hogy azt figyeli e a fejlesztő.
Vegyél egy bitbox02 hideg tárcát. Az legjobb most a piacon.
Ilyen online generátorokkal ne foglalkozzál mert azzal megjárhatod.
Vagy még egy megoldás ha letöltöd az eredeti bitcoin tárcát [link] oldalról ami fog kb 1 évig szinkronizálni :D
Vagy vegyél egy új laptopot telepíts rá op-t aztán soha ne csatlakoztasd a netre. És arra tegyél rá egy tárcát pendrive-on keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!