Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Akarok nyitni egy bitcoin...

Akarok nyitni egy bitcoin számlát és azt lenne a ké*désem, hogy ezt hogy lehetne a legbiztonságosabban?

Figyelt kérdés

Találtam honlapot amivel lehet címet és kulcsot generálni, de az ugye elég kérdéses, hogy az üzemeltető nem figyeli e.

Aztán olvastam, hogy online is működnek ezek, de akkor meg arra gondolta, hogy nem jó, mert lehet, hogy feljegyzi valahová és utána küldi el másnak.

Hogy tudnék akkor címet csinálni?

Vagy ezek megbízhatóak?

dec. 15. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
regisztrálsz binance-re
dec. 15. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha ennyire vakon vagy a témàban inkàbb tanulj, informàlódj mert ebből csak bukovàri lesz így.
dec. 15. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Milyen időtávra, milyen céllal? Ha bitcoinba szeretnék fektetni hosszabb távra és nem trading esetén, akkor az adózás miatt TBSZ-re vennék bitcoin ETP-t.
dec. 15. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton az összes crypto wallet biztonságos. Sőt annyira az hogy ha nem irod fel a jelszavakat akkor akár még magadat is kizárhatod örökre :D
dec. 16. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:

A binance nem ad privát kulcsot.

Az a kérdésem, és a gondom, hogy ha csonálok egy bitcoin tárcát (adress és privát key), akkor azt, hogy tudom a legbiztonságosabban megcsinálni?

Vannak netes generátorok, de ki tudja, hogy azt figyeli e a fejlesztő.

dec. 16. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Vegyél egy bitbox02 hideg tárcát. Az legjobb most a piacon.

Ilyen online generátorokkal ne foglalkozzál mert azzal megjárhatod.

Vagy még egy megoldás ha letöltöd az eredeti bitcoin tárcát [link] oldalról ami fog kb 1 évig szinkronizálni :D

Vagy vegyél egy új laptopot telepíts rá op-t aztán soha ne csatlakoztasd a netre. És arra tegyél rá egy tárcát pendrive-on keresztül.

dec. 16. 14:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
dec. 17. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!