Egyszerre mekkora összeget lehet utalni a Kincstár értékpapír számlájára? 250.000 et nem engedett. Pedig az vásárlási limitem meg volt emelve. Most 20 milliót akarok. Vanakinek sikerült egyszerre több milliót?
Figyelt kérdés
ma 09:44
2/7 anonim válasza:
Ha >utalás< nem sikerül, akkor minden bizonnyal a saját bankodnál kell keresned a hibát.
3/7 krwkco válasza:
Ha utalni akarták, akkor miért a vásárlási limitet említed? Az a kártyaműveletekre vonatkozik.
4/7 anonim válasza:
Gondolom kártyás fizetés lett volna és nem átutalás.
Én már vettem milliós nagyságrendben állampapírt kártyás fizetéssel, nem volt gond. Szerintem mégiscsak valami kártyás limitprobléma lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor tényleg a banki műveket lehet a gond
ma 11:10
7/7 anonim válasza:
A bankodnak nem érdeke, hogy te a Kincstárhoz told a lóvét. 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!