Az Állampapír mennyire megbízható? Elolvastam hogy működik, és mivel én nem meg gazdagodni akarok, hanem tartalékolni, ezért ez a"befektetési" forma tűnik a legjobbnak, de soha nem csináltam még. Érdemes, biztonságos?
Teljesen megbízható.
Valós (de alacsony) kockázata: az államcsőd.
Szerintem nem valós, de gyakran ismételgetett kockázata: "lenyúújjaa a fideSS"
Hogy érdemes-e, azt neked kell a pénzügyi helyzeted, és a pénzzel kapcsolatos céljaid figyelembe vételével eldönteni.
Én a hitelem végtörlesztésére meglevő forrásomat ebben tartom, de lassan kezd annyi összejönni (hála az utóbbi 2 év hozamainak), hogy elkezdek a diverzifikáción gondolkodni, és beleásni magam a kockázatosabb befektetések világába. Eleinte persze egy kisebb összeggel.
Sokszor hallottam ezt már, szóval nem a saját idézetem, de nevet sajnos nem tudok hozzá fűzni.
Ha bedől az állampapír, akkor sokkal nagyobb gondjaid lesznek annál, hogy nem kapod vissza a befektetett pénzed.
Megbízható.
Annak aki nem akarja magát mélységeibe bele ásni a befektetési terméket piacába, annak az itthon elérhető kínálatból talál a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!