PayPal-on banki jóváírás mit jelent? Biztonságos úgy pénzt küldeni? Mennyi a díja?
Figyelt kérdés
Valaki PayPal-ra utalt nekem pénzt és sajnos csak későn néztem meg, hogy bizony nem tudom csatolni se a Revolut se a Raiffeisen számlámat, hogy leszedjem róla a pénzt. Úgyhogy néztem ilyen trükköket és van ez a "küldés bankszámlára" opció, és nekem azon belül csak a "banki jóváírást" engedi. Arra gondoltam, hogy így át tudnám vinni a Raiffeisen-esre a pénzt, de nem vagyok biztos benne, hogy ez mennyire biztonságos és hogy mennyit tesz el belőle a PayPal magának. Ha esetleg valaki ért hozzá vagy ismer más módot, nagyon szívesen fogadnám a segítségetjan. 2. 16:05
1/3 Hintalow válasza:
paypal-ról számlára kiutalás ingyenes, az a szívás, hogy csak forintban utalnak ki, így ha devizában kaptad, akkor a paypal lehúzós árfolyamán tudod csak átváltani.
Számlaszámot tuti tudsz hozzáadni, az bárkinek lehetőség. Bár néha a védelmi automatikájuk lelockolja, de az ügyfélszolgálattal simán rendbe lehet tetetni. De ők csak angolul tudnak ügyintézni.
2/3 anonim válasza:
Forintszámlát tuti hozzá tudsz adni, de ahogy írták, olyankor a Paypal pocsék árfolyamával váltja forintra és úgy utalja.
Revolutot nem tudom, de Wise USD számlát hozzá lehet adni, csak trükközni kell előtte az ügyfélszolgálattal, de ha segítőkész indiait fogsz ki, akkor menni fog.
A legegyszerűbb viszont elkölteni a pénzt róla.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtök válaszát! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire biztonságos rajtahagyni Paypal-on a pénzt, amíg el nem költöm? Mert kicsit nagyobb összegről van szó, aminek nagyon nem örülnék, ha a Paypal elsinkofálná vagy valami
tegnap 02:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!