Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi van ha valaki beregisztrál...

Mi van ha valaki beregisztrál az összes bankba ahol jóváírást adnak számlanyitásért? Meg lehetne csinálni akár 10 bankkal is, vagy ez szabálytalan?

Figyelt kérdés

nov. 26. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Mivel a feltételek között szerepel, hogy az illető munkabére vagy X összeg érkezzen havonta a számlára, ezért nem. Más feltételei is vannak a számlanyitásnak.
nov. 26. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
Én csinálom ezt, nem szabálytalan.
nov. 26. 21:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Utolsó és hogy teljesíted a munkabér beutalást?
nov. 26. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Megkapom a munkabérem az 1-es bankba, ahonnan ingyenes az átutalás. Onnan átutalom a 2-es bankba, így ott is teljesítem a jóváírási feltételt. Ennél a számlánál is ingyenes az átutalás. Innen 200 ezreket átutalok azokra a számlákra ahol elég a minimálbér is jóváírásnak az ingyenes számlavezetéshez. Ezeket a 200 ezreket utána bankkártyás vásárlással vonom ki ezekről a számlákról, mert ezeken az átutalásnak díja van plusz tranzakciós illeték is felmerülne. Bankkártyás vásárlással ez elkerülhető. Ez vagy Revolut top-up, vagy egy hónapon belül lejáró DKJ vásárlást jelent. A DKJ-ról úgy rendelkezek, hogy az egyik olyan bankszámlámra érkezzen a lejárati összeg, ahol ingyenes az átutalás. Onnan aztán kiutalom a brókerszámlámra, ahol devizás részvénybefektetésként végzi, ez a ciklus pedig ismétlődik a következő hónapban. A bankszámlákat lezárom, amint lejár a kötelező hűségidő, hacsak nem járnak valami egyéb kihasználható ingyenes előnnyel.
nov. 26. 22:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi. és hány banknál vagy egyszerre általában?
nov. 26. 22:51
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Most 4-nél, az 5-ödiknél nemrég zártam le a számlám.
nov. 26. 22:54
 7/13 krwkco ***** válasza:
77%

"Utolsó és hogy teljesíted a munkabér beutalást?"

Ha az embernek egy munkahelye van, akkor csak egy számlánál lehet munkabér beutalás a követelmény. Pl. ERSTE.

A többi számlánál olyannak kell lenni, ahol bármilyen beutalás (többnyire bankon kívülről vagy nem magánszemélytől) a feltétel. Pl. K&H, Raiffeisen.

nov. 26. 22:57
 8/13 A kérdező kommentje:
És melyik bankot ajánlanád kezdésnek ahol a legegyszerűbb/legkevesebb a feltétel? Ki akarnám próbálni először aztán követem a példád :-)
nov. 26. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
#4 És hol veszel egy hónapon belül lejáró DKJ-t?
nov. 27. 09:11
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

#8 törölték a válaszom, privátban megírom ha érdekel

#9 a Kincstárnál (sajna nem mindig elérhető, nem tudom mitől függ..)

nov. 27. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!