Megjött már valakinek az 50.000ft os számlanyitási akciós bónusza a raiffeisen banktól?
Elvileg 2024.11.28 ig kellene megjönnie (van még 2 nap) de úgy volt feltüntetve hogy NOV 15. től - NOV 28-ig fog megérkezni.
Annyi volt a kritérium hogy nyiss számlát a megadott csomagok közül XY dátum-ig
Költs 5x 1000 vagy több ft-ot
Ne legyen mínuszba a kártyád NOV 15. én
Ezekre figyeltem így biztosan megfeleltem, de még nem jött meg a pénz. Valakinek már megjött?
Sya
Nem vagy egyedül.
Tegnap kaptam választ az e-mailomra a Banktól, hogy amennyiben meg felelek a kritériomoknak, akkor 28-ig meg fog érkezni a jóváírás. De sehol semmi és már 27.-e van..
Értem.. Akkor holnap már meg kell hogy kapjuk mindenképpen..
Kíváncsi leszek..
Mindenkinek maskor megy az email, meg mas valaszt adnak ezekszerint.. 😂
Kimaxoljak az idot, gondoltam.. de azert azt nem hogy az utolso napig huzzak 😂🙆🏾♂️
REMENYKEDJUNK 🤞🏾😂
én tegnap hívtam és ez az akció többször is volt és van náluk pl most is fut egy ami majd januárba ketyeg le. nekem azt aztmondta a nő a telefonba hogy nem kell félni de a bank szereti tartogatni az utolsó napra ami ma van szóval várok .
Mit mondtak telefonba neked 6 os?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!