Nekem kb egy órája utaltak. Viszont a 10.000 nem jött, ami a kártyás vásárlások utáni visszatérítés
nov. 28. 13:35
22/31 anonim válasza:
Az a 10.000,- akkor jár, ha valaki ajanló kóddal nyit számlát, ilyenkor az ajánló is kap 10et, meg az is aki most nyitott számlát a kóddal.. Ha simán nyitsz kód nélkül, akkor csak 50et kapsz..
nov. 28. 15:08
23/31 anonim válasza:
Nem egyre gondolunk. Ez a bankkártyás vásárlások után jár visszatérítés. A vásárlások 10%-a, de max. 10.000 Ft.
nov. 28. 15:34
24/31 anonim válasza:
Na ezt sem tudtam..
nov. 28. 15:38
25/31 anonim válasza:
Nekem nem érkezett meg, a férjemnek igen. Én hamarabb nyitottam a számlát egy hónappal mint ő. Gondolom már nem is fog, fél5 van...
nov. 28. 16:17
26/31 anonim válasza:
Van még valaki aki nem kapta meg? Írtam emailt tegnap is, ma is, válasz semmi..
nov. 28. 16:18
27/31 anonim válasza:
Én sem kaptam meg. Pedig már okt.19.-én megcsináltam a feltételeket.
De e-mailban annyit írtak, hogy ma mindenkinek kiutalták a jóváírást és ha nem feleltem meg, akkor kapok róla e-mail, de még azt sem kaptam..
nov. 28. 17:40
28/31 A kérdező kommentje:
Ez gáz amúgy ... nem volt minuszba a számlád? tuti jó csomagot választotál?
nov. 28. 17:51
29/31 anonim válasza:
14.-én nyitottam meg a számlát és ügye várnom kellett a kártyára is, így 19.-én mikor már meg volt a kártyám, tettem rá pénzt, így nem volt már minuszban.
De nem értem, hogy meddig nem kellett volna minuszban lennie, vagy ez hogyan van én nem olvastam sehol ilyesmit. Mikor meg nyitottam nem írtak ilyesmit, mert ha írtak volna, akkor már az nap mikor meg nyitom, teszek rá pénzt..
Jó csomagot választottam.
nov. 28. 19:12
30/31 anonim válasza:
Kaptam emailt, hogy nem feleltem meg a feltételeknek, nem vásároltam 5x 1000 Ft felett.. augusztus 12-én csináltam a számlát, már augusztusban több mint 5x vásároltam ezer forint felett, és azóta is rendszeresen használom a kártyát. November 12-én küldtek emailt, hogy "örömmel látják, hogy teljesítettem a vásárlásokat, és hogy arra figyeljek, hogy ne legyek mínuszban"... Én írtam panasz emailt, és bemásoltam azt is amiben elismerték.. Hát nem az ötvenezer forint.. de ezt nem hagyom ennyiben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!