Benne vagyok még a Raiffeisen promóciós számlanyitásában?
Figyelt kérdés
- myRaiffeisen mobilapplikáción történő számlanyitásnál 2024. augusztus 2. 12:00 óráig befejezett igénylés esetén
nyitható az akció keretében bankszámla.
Én 11:30 körül fotózgattam le a személyimet,lakcímkártyám, erősítettem meg az emailt és telefonszámot.
Majd 12:09 kaptam email-t, hogy "Üdvözöljük a Raiffeisen banknál".
Szerintetek így, még benne vagyok az időintervallumban?
aug. 3. 12:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
1/4 krwkco válasza:
Ha 12 előtt befejeztél minden műveletet az applikációban, akkor igen. Ez a "nyitás". Ha mégsem írják jóvá a bónuszt, akkor tegyél panaszt írásban és meg fogod kapni.
2/4 A kérdező kommentje:
Az igénylés megvolt. Aztán ellenőrizték gondolom az irataim helyesek-e, de az már nem rajtam múlott, úgyhogy nagyon remélem benne vagyok még.
aug. 3. 13:03
3/4 anonim válasza:
Az kicsit se zavarjon meg, hogy ma augusztus 3. van.
4/4 krwkco válasza:
"Az kicsit se zavarjon meg, hogy ma augusztus 3. van."
A kérdező sehol sem írta, hogy ez ma történt. A nyitó mondatában megemlített egy dátumot. A következő mondatban egy időpontot a dátum megismétlése nélkül. De nyilvánvalóan ugyanarról a napról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!