Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Olyan személyt keresek aki...

Olyan személyt keresek aki egy kisebb összeggel tudna segíteni, kihez tudnák fordulni? Ha lehet értelmesebb válaszokat várok!

Figyelt kérdés
Így ünnepek előtt elég rossz helyzetbe kerültem, a munkahelyemről el bocsájtottak de már jelentkeztem máshova de csak jövőhónapba lesz fizetésem, a csekkeket jelenleg nem tudom feladni, 2 gyermekem van akiknek most nem tudok semmit se venni karácsonyra de szerintem fontos most a csekkek. Bankomnál voltam de náluk 500.000 a minimum amit nem szeretnék meg így hogy új munkahelyem van igy nem adnának. Valami ötlet esetleg?
dec. 9. 22:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
17%
És szeretnéd, hogy én is csináljak valamit? 4 évesnek mit nem lehet csinálni? apró díszeteket?
dec. 11. 17:23
 32/34 anonim ***** válasza:
42%
A kérdező elmondta már, hogy nem roma.
dec. 11. 21:19
 33/34 anonim ***** válasza:
38%

Az aluljárós csávó is, hogy csak haza akar vonatozni és nincs pénze.

Jóóó azt most hagyjuk, hogy hetente 5x akar haza utazni és reggel is meg este is. Nem lényeg.

(Amúgy itt a magyarázat: másoktól kéreget=ROMA)

dec. 11. 21:21
 34/34 A kérdező kommentje:
Nem muszáj el hinni hogy nem vagyok roma de mind egy, nem is ez volt a kérdés.
dec. 12. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!