Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Olyan személyt keresek aki...

Olyan személyt keresek aki egy kisebb összeggel tudna segíteni, kihez tudnák fordulni? Ha lehet értelmesebb válaszokat várok!

Figyelt kérdés
Így ünnepek előtt elég rossz helyzetbe kerültem, a munkahelyemről el bocsájtottak de már jelentkeztem máshova de csak jövőhónapba lesz fizetésem, a csekkeket jelenleg nem tudom feladni, 2 gyermekem van akiknek most nem tudok semmit se venni karácsonyra de szerintem fontos most a csekkek. Bankomnál voltam de náluk 500.000 a minimum amit nem szeretnék meg így hogy új munkahelyem van igy nem adnának. Valami ötlet esetleg?
dec. 9. 22:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%
Apróságot kell venni a gyerekeknek. Vagy felajánlásból játékot ha olyan korúak, ha nagyobbak ruhát, azt is biztos találsz felajánlásból. Csekkek ráérnek kifizetni fizu után. Egy hónap késés miatt max egy ezres a késedelmi. Addig meg jobban spóroltok a kaján.
dec. 10. 04:20
 12/34 anonim ***** válasza:
92%
Alkalmi munka vállalása karácsonyi vasarokon
dec. 10. 05:29
 13/34 A kérdező kommentje:
6-os kicsit félre olvasta szerintem amit irtam. Bankomnál 500.000 a minimum amit fel lehet venni de annyit nem akarok!!
dec. 10. 06:18
 14/34 anonim ***** válasza:
74%
Én tényleg azt mondom, hogy zero waste csoportban biztosan tudnak segíteni. Sokszor kértem holmikat, mindig volt nekik, amit kértem. Senki nem ítélkezett, mondjuk azt hitték nem tudom megvenni a cuccokat a reakciójuk alapján, amúgy én meg tudtam volna venni, csak ez a zero waste lényege, hogy nem dobjuk ki a holmikat. Igaz, hogy 2-3 cucc volt csak sokkal értékesebb. Az elektronikai dolgoknak mindig volt valami bajuk, de ettől függetlenül lehetett használni őket. Ha már nem használtam a cuccot vagy a saját cuccaim, akkor én is továbbadtam. Elején sok jelentkező volt a holmikra, mert azt hitték el tudják adni. Most már nagyon könnyű szegényként szerezni holmikat, mert nem igazán kell senkinek az ingyen dolog. Én kicsit másképp vagyok bekötve és nekem nem kellenek a vadonatúj cuccok. Tudom, hogy az ingyenesség ellenére is bőven van értéke. Mi teljesen új holmikat is raktunk fel, mert nehéz eladni még töredékáron is. Nem az emberek tehetnek róla, hogy nem tulajdonítanak az ingyen és olcsó holmiknak értéket. Ez egy természetes, normális emberi gondolkodás.
dec. 10. 12:52
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez beszarás.

Nem elég, hogy az aluljáróban oda jön a csigány, hogy 6-8 gyereke van és 1 hete nem edtek és adjak neki pénzt... De most már itt is PONT UGYAN EZ megy.

Tisztelt romák: DOLGOZZATOK!!!

dec. 10. 13:48
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem vahyok roma és dolgozok is de jövőhónap még messze van!
dec. 10. 15:12
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
De nem írod hány évesek. Hátha tudnék nekik valamit csinálni kézzel.
dec. 10. 15:23
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Idegeneknek akiket nem ismerünk, nem szoktak pénzt adni. Próbálkozz olyan helyen ahol ismernek legalább.
dec. 10. 21:00
 19/34 anonim ***** válasza:
21%

Első válaszoló kérdésére a válasz?

Nem igaz hogy nincs senkid. Látod pont ezért bizalmatlan mindenki mindenkivel.

Olyan ember nem létezik, aki két gyerekkel teljesen egyedül van a világon és sehol egy családtag vagy barát.

Vagy ha van, de azokhoz nem tudsz fordulni, az is egy elég erős jelzés.

Tehát meg egyszer : ismerős???

dec. 10. 21:07
 20/34 anonim ***** válasza:
79%

"a munkahelyemről el bocsájtottak de már jelentkeztem máshova de csak jövőhónapba lesz fizetésem"

Ezt ki mondta neked?

dec. 10. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!