Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Olyan személyt keresek aki...

Olyan személyt keresek aki egy kisebb összeggel tudna segíteni, kihez tudnák fordulni? Ha lehet értelmesebb válaszokat várok!

Figyelt kérdés
Így ünnepek előtt elég rossz helyzetbe kerültem, a munkahelyemről el bocsájtottak de már jelentkeztem máshova de csak jövőhónapba lesz fizetésem, a csekkeket jelenleg nem tudom feladni, 2 gyermekem van akiknek most nem tudok semmit se venni karácsonyra de szerintem fontos most a csekkek. Bankomnál voltam de náluk 500.000 a minimum amit nem szeretnék meg így hogy új munkahelyem van igy nem adnának. Valami ötlet esetleg?
dec. 9. 22:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
81%
Csekkekre 30 napig felszolitast sem kuldhetnek!
dec. 11. 00:03
 22/34 anonim ***** válasza:
9%

13: Ja, értem, kölcsönre annyi a minimum.

De folyószámlahitelre?

Ott akár 100 Ft-ot is fel lehet venni.

sok a kamata, de rövid időre, 1-2 hétre nem vészes.

dec. 11. 00:48
 23/34 anonim ***** válasza:
94%
Folyoszamla hitelhez meg munkaltatoi kell!
dec. 11. 01:41
 24/34 anonim ***** válasza:
27%

19# nem mindenkinek vannak ám barátai, rokonai.

Vagy legalábbis nem olyanok akik segítőkészek.

Tudod te egyáltalán mennyi kihasználós rohadék családtag van meg barát, akiknek segítettél korábban de ha te kerülsz padlóra leszarnak?

Nem tudhatjuk hogy mi történt a kérdezővel korábban kik hogy használták ki a jóindulatát naívságát. Van ilyen is, tudod?

Ez is elgondolkodtató ám.

dec. 11. 04:38
 25/34 A kérdező kommentje:

17.-es 4 és 8 évesek, én is kézzel csináltam nekik ajándékot, tudom hogy örülni fognak nekik.

24-es,köszönöm szépen a meg értést, édesanyám édesapám sajnos már nincs testvérem van de ő se áll olyan jól anyagilag, volt barátnőm át vágott, kihasznált, segitettem neki ő nem segít nekem. Ennyit a barátságról.

dec. 11. 08:32
 26/34 anonim ***** válasza:
13%
Kár próbálkozni mindenki látja hogy csaló vagy.
dec. 11. 11:33
 27/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó inkább ne írjon minthogy úgy alkosson rólam véleményt hogy nem is tud rólam semmit! Az ilyeneknek csak azt kívánom hogy egyszer tudják meg hogy milyen a mélyponton lenni amikor semmi nincs!!!
dec. 11. 11:41
 28/34 anonim ***** válasza:
17%
Tipikus kisebbségi duma
dec. 11. 11:43
 29/34 A kérdező kommentje:
Hát persze...
dec. 11. 11:47
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem kell egyből ítélkezni, és nem kotródok el innen ahogy maga irta, csak fel tettem egy kérdést ha nem tud normálisan válaszolni az a maga baja és legfeljebb ne írjon!
dec. 11. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!