Elvesztettem a munkahelyem de sikerült a lakáshitel hitelbiralat..Ilyenkor mi a teendo?
Figyelt kérdés
A het elejen beadtuk a kerelmet a lakashitelre, felesegem nemtudja meg de 2 hete elvesztettem a munkahelyem kirugtak, a hitelt kettonk berere vettuk fel mivel meg az utolso fizetesem kiutaltak munkaber cimen…Kedden kell menni ala irni a szerzodeseket hogy megkapjuk a hitelt mert a hitelbiralaton atmentunk..Ha alairom es maszekbol tudom fizetni lehet bajom belole hogy az elozo munkahelyemrol kamuztam hogy meg ott dolgozom?
Ha most megszolalok hogy kirugtak es nem sikerul felvenni egyik este megfolyt az asszony mert azt vartuk meg legyen a jogviszonya es sikeruljon erre most en baszom el..
szept. 21. 15:01
11/11 A kérdező kommentje:
Sikerult beszelni vele, a nappaliba vagyok szamuzve 😃 de legalabb nincs tobb titok, es elvileg a banknak is megfogunk felelni mert az asszony szamlajarol lesz a levonas es az ove az fix de ez ot nem boldogitotta…tudja hogy nem allok el semmitol anyagilag, es igenis most nagyon ra vagyunk utalva a penzre mert minden megtakaritasunk elment es 2 het mulva kezdodik a hagyateki targyalas ahol muszak kifizetnunk a sajat hazunkat mert az asszony edesanyjanak neven volt es o elhunyt es a csaladtagok kapni akarnak valamit ha mar van ra mod, pedig 4 eve kifizettuk anyosnak a hazat de a papirban maradt tulajdoni resze mert ugyis velunk elt es hat halogattuk most pedig szivunk erosen a hanyagsagunk miatt…2x kifizetni ugyanazt a hazat…
szept. 22. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!