Egyedülálló anyaként kaphatók lakáshitelt így?
Figyelt kérdés
Egyenlőre elméleti a kérdésem.tegyük fel hogy van 15millió forint önerőm.nettő bevételem mindennel együtt 400ezer forintom.így lehet kapni lakáshitelt?szept. 7. 17:10
1/42 anonim válasza:
Milyen értékű lakásra?! Nagyon nem mindegy. Valamennyit kaphatsz, kérdés elég-e bármire...
2/42 anonim válasza:
Hol?
Bp + agglomeráció?
Vannak olcsóbb agglomerációs városok mint Vác, Dorog, Tatabánya, ahol tudsz lakást venni.
Miskolcon hitel se nagyon kell.
3/42 A kérdező kommentje:
Sopron környékén.sajnos most fogunk válni,férjem akar a házban maradni ha engem kifizet,kb 15-20millióm marad.42-45 millióért már találtam lakást.
szept. 7. 17:31
4/42 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerül,sajnos marad az albérlet két gyerekkel
szept. 7. 17:32
5/42 anonim válasza:
miből akarod fizetni a lakáshitelt...?
6/42 A kérdező kommentje:
Mint írtam a bevételem 400ezer forint körül van
szept. 7. 18:02
7/42 anonim válasza:
És abból mennyi megy el havonta albérletre és mennyi marad amit nem költötök el?
8/42 anonim válasza:
Mit szamoltal bele a bevetelbe? Csak a mhnkabér számít, a többi nem.
9/42 A kérdező kommentje:
Egyenlőle még csak a válásunk zajlik.mint írtam emeleti a kérdés
Ennyi bevételem lesz,még nem lakunk albérletbe.itt az albérletek olyan 160ezer körül vannak
szept. 7. 18:13
10/42 anonim válasza:
Hogy jön ki a matek, hogy a ház feléért "15-20M"-t kapnál mikor egy lakást 42-45m?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!