Hogyhogy mennyire reális? Te tudod mennyire tudod majd fizetni a 210-230 ezres törlesztőt 20 évig. A fizud mennyi? Az sem mindegy, hogy megadják-e rá. Ha 1 milliót keresel hajrá, ha 500-at akkor én nem erőltetném.
2023. júl. 1. 12:53
2/8 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ! Kalkuláció alapján megfelelek minden feltételnek. Azért kérdezem mennyire reális, mert többen írták, hogy egyedülállóként nem jutottak hitelhez (50 % feletti önerőt kért a bank), ill. van ismerősöm aki 1 M Ft feletti fizetéssel nem jutott hozzá hasonló ingatlanhoz (nem Bp.).
2023. júl. 1. 12:58
3/8 anonim válasza:
Szerintem reális.
2023. júl. 1. 13:25
4/8 anonim válasza:
"Azért kérdezem mennyire reális, mert többen írták, hogy egyedülállóként nem jutottak hitelhez (50 % feletti önerőt kért a bank), ill. van ismerősöm aki 1 M Ft feletti fizetéssel nem jutott hozzá hasonló ingatlanhoz (nem Bp.)."
Hát akkor ezek alapján nem túl reális. De mondjuk nem tudom mire mész vadidegen, névtelen laikusok tippelgetéseivel.
2023. júl. 1. 20:41
5/8 anonim válasza:
Hitelközvetítő vagyok, ha kéred, megnézem neked, mik a lehetőségeid. A netes kalkulátoro csak tájékoztató jellegűek. Ekkora hitelnél már egyedi kamatot is tudok intézni, ami kedvezőbb lesz, mint a Hirdetmény szerinti kamat.
2023. júl. 1. 21:18
6/8 xswerdy válasza:
A törvényi határ 20%, nekem volt, hogy ennek megfelelően adott is hitelt a bank (adóstárs nélkül), de mostanában inkább 30% önerőt várnak el, ahogy hallom. A 40% nem hiszem, hogy nagyon gond lenne, de tényleg beszélj hitelközvetítővel, ők jobban képben vannak, hogy melyik banknál érdemes próbálkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!