Nagyjából mennyi hitelt kaphatnák?
Lakást szeretnék venni jövőre, ezért szeretnék januárba bemenni a bankba utána kerdezni pontosan a hitelnek.
Viszont addigra azért már nagyjából szeretnék tisztába lenni a dolgokkal. Kicsit az esélytelenek nyugalmával indulok neki a dolognak.
Havi szinten kb 270.000 Ft kapok kézhez 25 év alatti ként, addigra 2 éve folyamatos munkaviszonyom lesz. Egyedülálló vagyok így babaváró, csok nem játszik. Kezesem nincs/nem lesz.
Nagyjából mekkora lehet az az összeg amit így kaphatok (ha egyáltalán kaphatok) 15 max 20 évre szeretném felvenni többre semmiképp.
Elsősorban olyanok válaszára lennék kíváncsi, akik hasonló feltételekkel indultak neki a lakashitelnek.
"Nagyjából mennyi hitelt kaphatnák?"
Kik?
@4
12M-ért is lyuk? :D :D :D
100 nm-es ház, 900 nm-es telken: [link]
S még nem is nagyon kerestem, csak beírtam az összeget és ez a harmadik találat az első oldalon.
@6
Gondolod, hogy arrafelé mindenki munkanélküli? :D :D :D
S gondolod, hogy ott nincs internet egy jó home office-hoz?
Ma, az internet világában csak ott nincs munka, ahol nem akarsz.
#7 hat, azert ilyen internettel HO-t tolni, az kemeny dolog am:
Az ilyen telepuleseken nemcsak melo nincs, de jo esellyel infrastruktura is alig-alig, mobilnet is talan a 3-bol 1 szolgaltatonal elerheto belteren.
@8
Igazad van, nem lehet egyszerre kifogásokat IS és megoldásokat IS keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!