Paradicsom31 kérdése:
Ha felveszek 16 millió forint hitelt az OTP-től (önerő 4 millió) és a kettőnk fizetése kB 330.000 forint. Nagyjából hány év alatt fizetem vissza? Úgy átlagosan kérdezem.
Figyelt kérdés
Házat akarunk venni, azért kéne a hitel. Később még a babaváró is fel szeretnék venni.
27n
29f
2021. aug. 7. 13:16
1/11 anonim válasza:
Lakáshitelt általában 20 évre adnak, főleg ekkora mértékben. Viszont ekkora fizetéshez nem biztos, hogy megkapjátok a 16 milliót.
2/11 anonim válasza:
"kettőnk fizetése kB 330.000 forint"
Külön-külön, vagy összesen?
3/11 A kérdező kommentje:
Összesen.
2021. aug. 7. 14:35
4/11 anonim válasza:
20 ev. Es ne otpbol vegyetek fel...
5/11 anonim válasza:
#3: Igen, akkor az úgy 20 év. Lehet megadnák kevesebb időre is, de saját érdeketekben nem érdemes annyira megterhelni a fizetést. Ha jobban kerestek majd, akkor ott az előtörlesztés.
6/11 anonim válasza:
Ja és amúgy elég necces, az a 20% önerő.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2021. aug. 7. 14:59
8/11 anonim válasza:
Nagyon nehéz volt rákeresni!
Google---hitelkalkulátor---enter---kattintás a találatra---beírtam 16mFt---kattintás---beírtam 330e---enter---és kapásból ott az összes bank ajánlata
9/11 anonim válasza:
Amennyit választasz, illetve amennyivel megfeleltek a szabályoknak. Elég karcsú bevétel ez egy ekkora hitelhez. Érzésre 20 évet mondanék, de lehet inkább 30-at választanék biztos ami biztos.
10/11 anonim válasza:
1. Az OTP ennyi jövedelem esetén nem fogja 80%-ig hitelezni a lakást, több önerőre lesz szükség.
2. Jelen esetben az OTP drága lesz, másik bankot kellene választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!