Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ötleteket várnék arra, hogy...

Ötleteket várnék arra, hogy 17 évesen hogyan tudnék 100. 000 forintot összeszedni? Az idő nem sürget, nagyjából 4-5 hónap alatt szeretnék ennyit összeszedni

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a szüleimtől nem kérhetek, mert telefonra nem adnak, és alkalmi munkát sem végezhetek mert nem nagyon mehetek ki a napra az orvosom szerint.. Diákmunka is kilőve, mivel nem magyarországi vagyok..Ötleteket szeretnék kérni,előre is köszönöm

2015. aug. 9. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Nos, ahhoz, hogy te megszerezd, valakinek le kell mondania erről az összegről. Lehetőleg önként. Szerinted mivel tudnál meggyőzni valakit, hogy 100ezertől megváljon? Vagy két embert, hogy 50-50-től? Vagy 100 embert, hogy egy ezrest neked adjon? Tudsz bármi okot, hogy akár én lemondjak akár csak 500 forintomról a kedvedért?

A másik dolog, amin érdemes elgondolkoznod, hogy mégis mi a fenének kell neked 17 évesen 100ezer forint telefonra?!? Az osztálytársnak van, ezért neked is kell?

2015. aug. 9. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Na, nem szoktam kötözködni, de mi a bús fenének neked 100 ezer forintos telefon? Mennyivel tud többet mint egy 40 ezres? Most kajak. 0,3 Ghz-el jobb a procija? Meg sem érzed. Full HD képernyő? Semmi értelme nincs egy mobil méretű képernyőn, még egy laptopon sem.

Egyébként meg leírásod alapján sehogy. Ne keress kifogást és menj el dolgozni. Azért mert nem magyarországi vagy, még dolgozhatsz itt is. Az EU erre jó. Alkalmi munkát is végezhetsz... nem mehetsz ki a napra az orvosod szerint... ja. Igazából senkinek sem ajánlják ilyen melegben, hogy kimenjen, milyen nyavalyád van, ami ne engedné 17 évesen azt, hogy a napon állj 2 percet?

2015. aug. 9. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Jó poén. Más szerinted hogy szerez pénzt? Dolgozik.
2015. aug. 9. 14:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársamnak sincs:) 4 gb ram, snapdragon 820 as proci, 4 mag, 4k felbontás:) 100 ezerért ez egyáltalán nem sok. Természetesen nem kifogásokat keresek, csak gondoltam, ha már más is olvassa, vagy van hasonló jellegű "története" akkor valaki valami okosat is mond:) De azért köszönöm a gyors válaszokat! :)
2015. aug. 9. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Na, akkor áruld el nekem, minek a 4k felbontás egy tenyérnyi monitorra? Menj el boltba és nézz meg egy 4k TÉVÉT. Ne telefont, tv-t. Akkora kijelzőn is alig látszik a különbség, és ott is csak akkor ha közelről nézed. Ez már alapból felesleges, mint ahogy a 4 gb ram is. Ez a telefon nem hogy egy tininek nem kell, de egy informatikai szakembernek is teljesen fölösleges lenne. Facebookozni, fényképezni meg játszani jó egy harmad ennyibe kerülő is.
2015. aug. 9. 15:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem:)
2015. aug. 9. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

"100 ezerért ez egyáltalán nem sok"

Nos, talán ideje lenne átgondolnod 100eFt értékét. Szerinted ez nem sok, közben még 500Ft-ot sem tudsz megkeresni...

2015. aug. 9. 16:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Valóban igazad van:)
2015. aug. 9. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!